Magisk underhållning för hela familjen med Tobbe Trollkarl

Magi i det fria 2023 – Upplev en oförglömlig magisk upplevelse för hela familjen!

I sommar är det dags för en ny omgång av Magi i det fria! Det blir en fantastisk dag med skattjakt, picknick och en unik och exklusiv familjeshow med Tobbe Trollkarl. Ta med familjen och vänner och få en mysig och rolig eftermiddag fylld med spänning och trolleri.

Showen hålls på en hemlig plats, oftast avsides och naturskönt. Ni får reda på exakt var evenemanget äger rum minst 24 timmar innan via mail, tillsammans med en länk och all information ni behöver. Vid bokning får ni en ungefärlig uppfattning om var showen kommer att vara. Detta ger er möjligheten att förbereda en härlig picknick inför showen.

Räkna med att spendera minst två timmar på skattjakt, picknick och show. Själva showen varar cirka 50 minuter och börjar på den utsatta tiden som står på biljetten. En unik fördel med denna evenemangsform är att ni kommer att få uppleva Tobbe Trollkarls magi på nära håll, som om ni hade honom för er själva!

Efter showen kommer Tobbe Trollkarl att lära ut ett enkelt trick som ni kan göra hemma. Det finns också möjlighet att köpa trollerilådor för endast 100 kr per styck. Passa även på att ta kort med Tobbe och bevara minnet av denna magiska upplevelse!

Missa inte chansen att vara en del av Magi i det fria 2023. Boka era biljetter nu och förbered er för en dag full av magi, skattjakt och underhållning för hela familjen. Det blir en minnesvärd sommarupplevelse som ni sent kommer att glömma!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG