Hem 5 Bloggen 5 Magisk underhållning för hela familjen med Tobbe Trollkarl

Annons

Magisk underhållning för hela familjen med Tobbe Trollkarl

jul 8, 2023 | Bloggen

Magi i det fria 2023 – Upplev en oförglömlig magisk upplevelse för hela familjen!

I sommar är det dags för en ny omgång av Magi i det fria! Det blir en fantastisk dag med skattjakt, picknick och en unik och exklusiv familjeshow med Tobbe Trollkarl. Ta med familjen och vänner och få en mysig och rolig eftermiddag fylld med spänning och trolleri.

Showen hålls på en hemlig plats, oftast avsides och naturskönt. Ni får reda på exakt var evenemanget äger rum minst 24 timmar innan via mail, tillsammans med en länk och all information ni behöver. Vid bokning får ni en ungefärlig uppfattning om var showen kommer att vara. Detta ger er möjligheten att förbereda en härlig picknick inför showen.

Räkna med att spendera minst två timmar på skattjakt, picknick och show. Själva showen varar cirka 50 minuter och börjar på den utsatta tiden som står på biljetten. En unik fördel med denna evenemangsform är att ni kommer att få uppleva Tobbe Trollkarls magi på nära håll, som om ni hade honom för er själva!

Efter showen kommer Tobbe Trollkarl att lära ut ett enkelt trick som ni kan göra hemma. Det finns också möjlighet att köpa trollerilådor för endast 100 kr per styck. Passa även på att ta kort med Tobbe och bevara minnet av denna magiska upplevelse!

Missa inte chansen att vara en del av Magi i det fria 2023. Boka era biljetter nu och förbered er för en dag full av magi, skattjakt och underhållning för hela familjen. Det blir en minnesvärd sommarupplevelse som ni sent kommer att glömma!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!