Hem 5 Bloggen 5 Upptäck de nya kategorierna i vår förbättrade företagskatalog!

Annons

Upptäck de nya kategorierna i vår förbättrade företagskatalog!

apr 22, 2023 | Bloggen

Vi är glada över att meddela att vår företagskatalog har uppgraderats med nya kategorier för att hjälpa dig som besökare att hitta rätt företag snabbare, och som företagare att nå ut till rätt kunder. De nya kategorierna används tillsammans med Etiketter, eller sökord, för att skapa tydlighet kring vilka varor och tjänster ett företag erbjuder.

Vi har valt att kategorisera våra företag på ett traditionellt och intuitivt sätt som hjälper dig att hitta precis vad du söker efter. Med 17 nya kategorier som ”Bil, Båt & Motor”, ”Hus & Hem”, ”Resor & Hotell”, och ”Sport & hobby”, är vi övertygade om att du kommer att hitta det du söker efter på ett enklare sätt än tidigare.

För företagare är den nya kategoriseringen ett fantastiskt sätt att nå ut till rätt kunder. Genom att placera ditt företag i den lämpliga kategorin ökar du chansen att potentiella kunder hittar dig och i kombination med rätt sökord ger du dina nuvarande och nya kunder optimala förutsättningar att hitta och läsa mer om ditt företag.

Ta en titt i vår nya företagskatalog och se hur de nya kategorierna kan hjälpa dig att hitta precis det du söker efter. Om du är företagare och vill se till att ditt företag finns med i vår katalog, uppmanar vi dig att bli medlemsföretag idag. Det är enkelt att registrera sig och du kommer att dra nytta av att synas för tusentals potentiella kunder.

Upptäck de nya kategorierna idag och hitta det du söker efter på ett snabbare och enklare sätt!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!