Upptäck de nya kategorierna i vår förbättrade företagskatalog!

Vi är glada över att meddela att vår företagskatalog har uppgraderats med nya kategorier för att hjälpa dig som besökare att hitta rätt företag snabbare, och som företagare att nå ut till rätt kunder. De nya kategorierna används tillsammans med Etiketter, eller sökord, för att skapa tydlighet kring vilka varor och tjänster ett företag erbjuder.

Vi har valt att kategorisera våra företag på ett traditionellt och intuitivt sätt som hjälper dig att hitta precis vad du söker efter. Med 17 nya kategorier som ”Bil, Båt & Motor”, ”Hus & Hem”, ”Resor & Hotell”, och ”Sport & hobby”, är vi övertygade om att du kommer att hitta det du söker efter på ett enklare sätt än tidigare.

För företagare är den nya kategoriseringen ett fantastiskt sätt att nå ut till rätt kunder. Genom att placera ditt företag i den lämpliga kategorin ökar du chansen att potentiella kunder hittar dig och i kombination med rätt sökord ger du dina nuvarande och nya kunder optimala förutsättningar att hitta och läsa mer om ditt företag.

Ta en titt i vår nya företagskatalog och se hur de nya kategorierna kan hjälpa dig att hitta precis det du söker efter. Om du är företagare och vill se till att ditt företag finns med i vår katalog, uppmanar vi dig att bli medlemsföretag idag. Det är enkelt att registrera sig och du kommer att dra nytta av att synas för tusentals potentiella kunder.

Upptäck de nya kategorierna idag och hitta det du söker efter på ett snabbare och enklare sätt!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG