Hem 5 Bloggen 5 Vårfest i Nyköpings centrum – Fri parkering och fina erbjudanden

Annons

Vårfest i Nyköpings centrum – Fri parkering och fina erbjudanden

apr 23, 2023 | Bloggen

Den 27 april är det dags för Vårfest i Nyköpings centrum och galleriorna Nyckeln och Cityarkaden bjuder in till en härlig eftermiddag och kväll med fina erbjudanden och trevlig stämning.

Det kommer vara fri parkering under hela evenemanget, vilket ger besökarna möjlighet att parkera i närheten av galleriorna och delta i festligheterna. Båda galleriorna har förberett en rad olika erbjudanden för att göra besöket ännu mer givande för sina kunder.

Galleria Cityarkaden erbjuder allt från kläder, skor och accessoarer till teknik och skönhet. Galleria Nyckeln erbjuder flera butiker, caféer och restauranger. Här kan du hitta allt från kläder, skor och accessoarer till blommor och inredning. Under Vårfesten kommer besökarna att kunna ta del av fina erbjudanden från butikerna, samt njuta av mat och dryck från restauranger och caféer.

Så om du vill ha en trevlig eftermiddag och kväll med fri parkering och fina erbjudanden, se till att besöka Vårfesten i Nyköpings centrum den 27 april mellan klockan 15-20.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!