Hem 5 Bloggen 5 Vårfest i Nyköpings centrum – Fri parkering och fina erbjudanden

Vårfest i Nyköpings centrum – Fri parkering och fina erbjudanden

apr 23, 2023 | Bloggen

Den 27 april är det dags för Vårfest i Nyköpings centrum och galleriorna Nyckeln och Cityarkaden bjuder in till en härlig eftermiddag och kväll med fina erbjudanden och trevlig stämning.

Det kommer vara fri parkering under hela evenemanget, vilket ger besökarna möjlighet att parkera i närheten av galleriorna och delta i festligheterna. Båda galleriorna har förberett en rad olika erbjudanden för att göra besöket ännu mer givande för sina kunder.

Galleria Cityarkaden erbjuder allt från kläder, skor och accessoarer till teknik och skönhet. Galleria Nyckeln erbjuder flera butiker, caféer och restauranger. Här kan du hitta allt från kläder, skor och accessoarer till blommor och inredning. Under Vårfesten kommer besökarna att kunna ta del av fina erbjudanden från butikerna, samt njuta av mat och dryck från restauranger och caféer.

Så om du vill ha en trevlig eftermiddag och kväll med fri parkering och fina erbjudanden, se till att besöka Vårfesten i Nyköpings centrum den 27 april mellan klockan 15-20.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!