Vecka 32-33: Dansworkshops i Nyköping – Hiphop, Dancehall och Afro!

Sommarworkshops i Dans i Nyköping – Prova Streetdance, Hiphop, Dancehall och Afro!

Är du redo att ge din sommar lite extra rytm och rörelse? Då har du chansen att delta i en rad spännande dansworkshops som erbjuds i Nyköping under vecka 32 och 33. Oavsett om du är nybörjare eller har lite erfarenhet av dans, är dessa workshops perfekta tillfällen att utforska olika dansstilar och utveckla dina dansfärdigheter. Ingen föranmälan krävs, så det är bara att dyka upp och ge det en chans!

Streetdance med Jen – Lär dig party steps & foundations

Datum: Tisdag den 8 augusti, kl. 18-19 Plats: Stora danssalen, Rosvalla Pris: 100 kr

Jen tar dig med på en resa genom Streetdance-världen med fokus på party steps och foundations. Oavsett om du är ny till dans eller vill finslipa dina färdigheter, är denna workshop öppen för alla. Jen har en imponerande bakgrund med studier och undervisning runt om i världen, och hon kommer att guida dig genom de grundläggande stegen och ge dig möjlighet att utforska dansens magi.

Hiphop med Elsa – Upplev Hiphopens rytm och stil

Datum: Onsdag den 9 augusti, kl. 18-19.30 Plats: Stora danshallen, Rosvalla Pris: 150 kr

Elsa Andersson tar dig med på en resa in i Hiphopens värld med en fängslande workshop. Med sin erfarenhet och passion för dans kommer Elsa att leda dig genom olika Hiphop-stilar och rörelser. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare danserfarenhet, är du välkommen att delta och uppleva Hiphopens energi och kreativitet.

Dancehall med Johan – Utforska Dancehallens pulserande rytm

Datum: Tisdag den 15 augusti Plats: Forsgränd 16 med ingång från Forsbron Pris: 150 kr/pass

Vill du lära dig de senaste Dancehall-stegen och koreografierna? Då är Johans workshop perfekt för dig. Utforska Dancehallens unika stil och rytm med en workshop som tar dig genom grunderna och utmaningarna i denna dansgenre. Ta med dig dansglädje och en öppen inställning!

Afro med Josefina – Upplev traditionell västafrikansk dans

Datum: Torsdag den 17 augusti, kl. 18-19 Plats: Stora danssalen, Rosvalla Pris: 100 kr

Josefina tar dig med på en resa till västafrikansk danskultur med fokus på traditionell västafrikansk dans från Guinea. Upplev den energifyllda och kraftfulla atmosfären i Afro-dansen och låt stora rörelser och rytm ta över. Oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av dans, är du välkommen att delta och utforska denna frigörande dansstil.

Ta chansen att utforska nya dansstilar och skapa oförglömliga sommarminnen genom att delta i dessa dynamiska workshops. Inga förkunskaper krävs, så varför inte prova något nytt och ge din sommar lite extra dansglädje? Välkommen till en sommar fylld av dans och rörelse i Nyköping!

Mer information på organisatörens NBV Östs hemsida

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG