Asta Städ

Vår verksamhet utgår från Nyköping i Södermanland och vi har lång erfarenhet av städuppdrag – allt från storstäd till mindre åtaganden. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi riktar oss till både privatpersoner och företag.

Kategori:

Företagspresentation

VÄLKOMMEN TILL ASTA STÄD!

Har du annat att göra än att själv sköta städningen? Visst vore det väl skönt att kunna lämna ifrån sig jobbet till en pålitlig städfirma som ser till att det alltid blir ett skinande rent resultat? Du behöver inte leta längre än så här; vi på Asta Städ tar med nöje oss an uppdraget så att du kan fokusera på annat. Vår verksamhet utgår från Nyköping i Södermanland och vi har lång erfarenhet av städuppdrag – allt från storstäd till mindre åtaganden. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi riktar oss till både privatpersoner och företag.

FLYTTSTÄD
En av de jobbigaste aspekterna med en flytt är städningen som måste utföras innan besiktning. Flytten innebär tillräckligt mycket att göra ändå och att städa lägenheten eller villan är mycket tidskrävande. Flyttstäd ställer dessutom höga krav på noggrannhet och syftar till att göra bostaden redo för nästa person som ska flytta in. Slit inte med den här tunga uppgiften själv; kontakta istället oss på Asta Städ så sköter vi flyttstädningen åt dig. Det här innebär att du kan fokusera på roligare saker som har med din flytt att göra.

VECKOSTÄD
Att få sin bostad städad med jämna mellanrum är oerhört skönt och framför allt tidsbesparande. Känslan av att komma hem till ett nystädat hem är svårslagen. Tillsammans med dig kommer vi överens om de dagar och tider som du vill att vi kommer och städar. Konceptet abonnemangsstäd är mycket smidigt då du abonnerar på städningen, precis som för vilka andra tjänster som helst.