Hemgården bilvård

Vi erbjuder fullständig bilrekond; utvändig tvätt, invändig tvätt och lackkonservering. De flesta av våra kunder söker sig till oss får biltvätt, rekond och service.
Vid däckbytestider är trycket hos oss extra stort, så se till att boka i tid.
Address
Oldenburgs allé 12
61192 Nyköping

Kategori: Etiketter: , , ,

Företagspresentation

Vi erbjuder fullständig bilrekond; utvändig tvätt, invändig tvätt och lackkonservering. För att din bil ska må så bra som möjligt är det inte bara mekanisk service som behövs utan du bör även hålla din bil ren. Den viktigaste funktionen lacken på din bil har är att skydda underliggande plåt från rostangrepp. Lacken ger naturligtvis ett snyggare utseende på din bil också. En bil som är lackkonserverad skyddas mot smuts och oxidering och du slipper polera och vaxa den. Det blir öven löttare att tvötta din bil och lacken blir mycket tåligare.

Handtvätt

Utvändig rengöring med avfettning, schamponering, flälgrengöring. Dammsugning av kupé och bagageutrymme. Rengöring av dörrkarmar, paneler, mattor m.m. in och utvändig fönsterputs.

Rekond

Utvändig bilrekond-tvätt med avfettning. Tvätt och smörjning av mattor. Motortvätt med vinyl behandling och fälgrengöring. Vaxning och iläggning av stenskott samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. Invändigt sker dammsugning i kupe och bagageutrymme. Man putsar då, fönster, instrumentpanel, gummidetalier och övrig plats göres skinande rent. Dörrkanterna vaxas. Syftet är att hela kupén ska kännas fräsch och att nybilskänslan ska komma tillbaka.

Vi erbjuder också glasskydd, luktsanering, kemtvätt, skinnbehandling, motortvätt och däckbyte.

Mer information på vår hemsida och facebook-sida.