Nyköpings Auktionsverk AB

Sedan Nyköpings Auktionsverk AB grundades år 2012 har vi hjälpt över 2000 kunder med försäljning av samlingar, enstaka objekt, hela eller delar av hem genom våra onlineauktioner som når 110 000 kunder från hela världen

Företagspresentation

Vi tillhandahåller auktioner online samt erbjuder helhetslösningar för dödsbon, samlingar samt enstaka objekt. Våra auktioner sker i ett nationellt auktionsnätverk och når 110 000 registrerade kunder över hela världen som alla är intresserade av auktioner och auktionsföremål.

Det lönar det sig att sälja hos oss då all vår verksamhet sker på kommission. Det ligger i vårt intresse att få så höga priser för objekten som möjligt. Som kund kan du alltid lita på att allt går rätt till och att du får ut högst möjliga pris för dina föremål. Vi har sedan 2012 haft våra uppdragsgivares förtroende.

Vi utför även hembesök och erbjuder kostnadsfri värdering på plats. Om ditt ärende gäller större delar av ett hem, dödsbo eller särskilda samlingar kontaktar oss då gärna för tidsbokning.

Från att du lämnar in föremålet till att det kommer ut på auktion har vi som mål att det inte skall ta mer än 5 dagar. Sedan ligger det ute på nätauktion mellan 9 till ca 11 dagar. Säljs inte föremålet första gången eller kommer inte föremålet upp till det bestämda reservationspriset, startar auktionen om igen – utan extra kostnader.

Med vänliga hälsningar Sabina och Andreas på Nyköpings Auktionsverk