Nyköpingshus Konferens, Festvåning, Restaurang & Catering

På Nyköpingshus erbjuder vi konferens, festvåning, restaurang & catering. ”Kungliga, fängslande möte som går till historien”.

Vi har bedrivit konferensverksamhet i Porthuset på Nyköpingshus sedan 2012. I december 2018 förvärvade vi även slottsrestaurangen (f.d Erik på Slottet) och kan från och med 2019 erbjuda en helhet av fängslande möten på det bästa läget för konferens, festvåning, restaurang & catering i Nyköping.
Nyköpingshus har varit den självklara platsen för kungliga möten, fängslande middagar, historiska bröllop och fester i över 700 år. Vi ser därför med glädje fram emot att få fängsla er.
Med anledning av Covid-19-läget (vilket vi tar på högsta allvar) har vi genomfört ett antal förändringar i vår verksamhet för att ni ska kunna mötas så säkert som möjligt både till fest och konferens.

Vilka åtgärder har vi vidtagit för att minska risken för smittspridning av Covid-19 när ni ska konferera hos oss?
– Vi har satt upp informationsskyltar för våra gäster i och utanför lokalerna
– Vi har markerat avstånd på golvet för eventuella köer i entrén samt vid toaletterna
– Vi möblerar våra lokaler luftigt så att risken för att trängsel skapas minskar samt möjliggör för gästerna att sitta med gott avstånd till varandra väl till bords
– Vi har ställt ut handsprit på strategiska platser i lokalerna samt vid toaletterna samt uppmuntrar våra gäster att tvätta händerna med tvål och vatten
– Vi har utökat våra städrutiner runt alla publika ytor, särskilt vid toaletterna och de ytor som används ofta av såväl personal som gäster (t ex dörrhandtag, konferensdatorer och dylikt)
– Vi har informerat samtlig personal om Folkhälsomyndighetens föreskrifter, råd och rekommendationer samt håller oss ständigt uppdaterade om förändringar
– Vi stannar hemma vid eventuella sjukdomssymtom

Varmt välkomna att höra av er till oss så skapar vi en kunglig upplevelse som går till historien på Nyköpingshus!

Kategori: