Sockerbiten

Hos Sockerbiten får du skräddarsydda tårtor och bakverk efter dina önskemål.
Alla tårtor och bakverk är unika konstverk som ger dig en lyxig känsla och en hel upplevelse som varken du eller dina gäster kommer att glömma.
Välkomna!

Kategori:

Företagspresentation

Mitt namn är Katharina Vifell och är ägare av företaget Sockerbiten. Det är jag som skapar alla dessa vackra och fantastiska tårtor och bakverk. Sockerbiten startades december -18 och med det gick en stor dröm i uppfyllelse.

Passionen för vackra och supergoda tårtor fann jag redan som barn. Jag har alltid varit en gottegris och smakad mig igenom många tårtor och bakverk. Godast har alltid varit hembakat.

Som tonåring började jag att baka och  experimentera med olika smaker och vid 20 års ålder fastnade jag för ätbara konstverk. Att skapa tematårtor och bakverk och låta kreativiteten och fantasin flöda – ja, det tycker jag är roligast och ger mig lugn och ro som speglas i varje bakverk som lämnar mitt kök.

Jag är perfektionist och har ett öga för detaljer och därför har jag genom åren specialiserat mig på våningstårtor och verklighetstrogna sockerblommor.

Jag kopierar inga tårtor och ingen tårta görs en andra gång. Varje tårta skräddarsyr jag efter dina önskemål.

En tårta bakat och skapat av mig är mycket mer än en tårta. Mina tårtor ger er och era gäster ett ”WOW” och en smakupplevelse av välkomponerade smaker framtagna av utvalda ingredienser av hög kvalitet.

Unikt från utsidan till insidan.