Vital Laserklinik Nyköping AB

Vital Laserklinik hjälper människor att bli starkare mentalt och fysiskt genom laserbehandlingar. Här får du i en varm medmänsklig miljö känna dig unik, betrodd och framför allt mer Vital.

Hemsida

http://www.vitallaserklinik.se

E-post

linda@vitallaserklinik.se

Telefon

070-382 55 77

Företagspresentation

Vad jag erbjuder:
Söker du en alternativ behandlingsform som är både säker och snabb och strävar efter långsiktiga resultat inom både hälsa och fettreducering så är mina behandlingar något för dig. Lågenergilaser är ett naturligt, berörings och smärtfritt sätt att förbättra din hälsa.

Jag skräddarsyr din behandling efter dina behov så ingen behandling är den andra lik, det är det som gör mig unik. Varje individ har sin egen hälsoresa, den gör vi tillsammans.

Jag jobbar med tre olika ljus som tillsammans gör underverk för din hälsa!
Grönt ljus som tar bort överflödigt fett på kroppen, reducerar celluliter och dubbelhakor.
Rött ljus som aktiverar dina cellers egen läkningsprocess och hjälper till att optimera kroppen om du tex har en skada, en inflammation eller om dina organ behöver stöd.
Violett ljus som tar bort acne, svamp, bakterier och virus.

Lasern är ett leveranssystem för fotoenergi och frekvens. Ibland har vår kropp inte tillräckligt med energi för att på ett tillräckligt sätt ta hand om dem processer som är nödvändiga för att upprätthålla hälsa. Vi kan då med hjälp av lasern ge energi i form av ljus som dina celler kan använda för att replikera sig för att öka immuniteten och i princip säkerställa att vi håller oss friska, oavsett vilka besvär vi har.

Jag arbetar med:
Hjärnan och nervsystemet- Hjärnskakningar, hjärntrötthet, utmattning, sömnbesvär
Mentala hälsa- oro, stress, sömnbesvär, ångestproblematik, traumatiska händelser
Generell smärta, skador, nervsmärta, inflammationer
Mage/ tarmhälsa och dina inre organ, lymfsystem och cirkulationssystemet.
Hormonell obalans, inkontinens, menstruations problematik, urinvägsinfektion