Hem 5 Bloggen 5 Among Lynx Duo: Svängig Rootsrock live på Nyköpings Folkhögskola

Annons

Among Lynx Duo: Svängig Rootsrock live på Nyköpings Folkhögskola

okt 12, 2023 | Bloggen

Nyköping kommer att vibrera i rytmen av pulserande rootsrock när Among Lynx Duo, den lysande skapelsen av Among Lynx-bandet, intar scenen på Nyköpings Folkhögskola den 19 oktober klockan 18:00. Den här duon har satt sin egen prägel på den amerikanska bluestraditionen genom att smälta samman det med 70-talsrockens energi och nutidspopens kreativitet. Resultatet? En ljudupplevelse som är tung, rå och kaxig.

Eva-Mi Ringqvist, mästarinna av sång, elgitarr och slagverk, slår sig samman med Elin ”Luffar Lo” Öberg, en virtuos på munspel och sång. Tillsammans bildar de Among Lynx Duo och har under det senaste året tagit den musikaliska världen med storm. Deras senaste äventyr inkluderade en resa till Austin, USA, där de inte bara skrev musik utan även gästade flera band och hade sina egna hyllade spelningar. Deras låt ”Lola Luna” plockades upp av amerikansk radio och spred deras unika sound över kontinenten. Duon firar även nyligen släpp av sin fjärde skiva, som markerar nästa kapitel i deras musikaliska resa.

Biljetter till detta evenemang finns tillgängliga här. Under kvällen kommer besökarna också ha möjlighet att köpa fika och njuta av en komplett musikupplevelse. Så slå dig ner, koppla av och låt dig svepas iväg av den hypnotiserande musiken från Among Lynx Duo.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!