Hem 5 Bloggen 5 Britt-Marie var här: En Hjärtevärmande Komedi med Marianne Mörck

Annons

Britt-Marie var här: En Hjärtevärmande Komedi med Marianne Mörck

okt 30, 2023 | Bloggen

I den gripande komedin ”Britt-Marie var här” återvänder den älskade skådespelaren Marianne Mörck till Riksteaterscenerna. Föreställningen, baserad på den populära romanen av Fredrik Backman, är en berättelse om kärlek, oväntade vänskaper och att börja om på nytt.

Handlingen kretsar kring Britt-Marie, en 63-årig kvinna som just har lämnat sitt långa äktenskap bakom sig. Hon hamnar i samhället Borg, en plats präglad av fotboll och pizzerior, där fotbollen är det sista som binder människorna samman. Britt-Marie, som avskyr fotboll, tvingas nu navigera genom en värld som är allt annat än vad hon hade förväntat sig.

Föreställningen är en hyllning till livet och uppmanar publiken att omfamna nya äventyr och möjligheter med humor och värme. Marianne Mörck, med sin enastående skådespelartalang, gestaltar alla roller på scenen och förmedlar kärlekens och förändringens kraft på ett gripande sätt.

”Britt-Marie var här” är en produktion av Riksteatern och arrangeras av Nyköpings Teaterförening, en del av Riksteatern. Föreställningen äger rum på Nyköpings Teater torsdagen den 9 november 2023, med start kl. 19:00.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!