Hem 5 Bloggen 5 Britt-Marie var här: En Hjärtevärmande Komedi med Marianne Mörck

Annons

Britt-Marie var här: En Hjärtevärmande Komedi med Marianne Mörck

okt 30, 2023 | Bloggen

I den gripande komedin ”Britt-Marie var här” återvänder den älskade skådespelaren Marianne Mörck till Riksteaterscenerna. Föreställningen, baserad på den populära romanen av Fredrik Backman, är en berättelse om kärlek, oväntade vänskaper och att börja om på nytt.

Handlingen kretsar kring Britt-Marie, en 63-årig kvinna som just har lämnat sitt långa äktenskap bakom sig. Hon hamnar i samhället Borg, en plats präglad av fotboll och pizzerior, där fotbollen är det sista som binder människorna samman. Britt-Marie, som avskyr fotboll, tvingas nu navigera genom en värld som är allt annat än vad hon hade förväntat sig.

Föreställningen är en hyllning till livet och uppmanar publiken att omfamna nya äventyr och möjligheter med humor och värme. Marianne Mörck, med sin enastående skådespelartalang, gestaltar alla roller på scenen och förmedlar kärlekens och förändringens kraft på ett gripande sätt.

”Britt-Marie var här” är en produktion av Riksteatern och arrangeras av Nyköpings Teaterförening, en del av Riksteatern. Föreställningen äger rum på Nyköpings Teater torsdagen den 9 november 2023, med start kl. 19:00.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!