Hem 5 Bloggen 5 Christian Kjellvander på Fåfängan

Annons

Christian Kjellvander på Fåfängan

jun 11, 2024 | Bloggen

Den svenska singer-songwritern Christian Kjellvander återvänder till Nyköping söndagen 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert på Fåfängans trädgårdsscen. Med en karriär som sträcker sig över nästan tre decennier, är Kjellvander känd för sin unika barytonröst och sin förmåga att framföra melankoliska sånger som både tröstar och utmanar.

Kjellvander startade sin musikaliska resa som frontfigur i lo-fi bandet Loosegoats 1995. Efter bandets upplösning 2002 släppte han sin solodebut ’Songs from a Two-Room Chapel’. Sedan dess har han gett ut åtta album, där de senaste, ’Wild Hxmans’ (2018) och ’About Love and Loving Again’ (2020), har hyllats som några av hans bästa verk. Han har också samarbetat med Tonbruket på albumen ’Doom Country’ (2020) och ’Fossils’ (2023).

Nu är Christian Kjellvander aktuell med sitt nya soloalbum ’Hold Your Love Still’, där han utforskar hopp i en till synes hopplös tid med sin karaktäristiska empati och eftertänksamhet. Missar inte chansen att uppleva denna enastående artist live på Fåfängans trädgårdsscen!

För mer information och eventuella förändringar, besök fåfängans hemsida.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!