Hem 5 Bloggen 5 Danny Saucedo på stor akustisk turné hösten 2024 – Unplugged

Annons

Danny Saucedo på stor akustisk turné hösten 2024 – Unplugged

maj 24, 2024 | Bloggen

I höst ger sig Danny Saucedo ut på en lång och rikstäckande turné under namnet ”Unplugged”. Denna turné, som startar i Borås, kommer till Nyköping söndagen den 13 oktober 2024 kl. 19:00. Eventuella uppdateringar av informationen och biljetter hittar ni här.

Konceptet för turnén är nedskalat, akustiskt och intimt, där Danny ackompanjeras av endast tre musiker på scenen. Detta upplägg ger publiken en unik möjlighet att uppleva hans musik på ett helt nytt sätt. Förutom att framföra sina mest kända hits, kommer Danny även att introducera ny musik som släpps under våren.

”Det ska bli otroligt kul att få spela min musik på ett helt annat sätt med bara tre musiker på scenen. Det blir både nya och gamla låtar som ryms i repertoaren”, säger Danny i en kommentar.

Missar inte chansen att uppleva Danny Saucedo live i Nyköping denna höst.

Mer om Danny Saucedo

Danny Saucedo, född 1986 i Stockholm, är en svensk sångare, låtskrivare och underhållare som har blivit en av Sveriges mest älskade artister. Han slog igenom i TV-programmet ”Idol” 2006, där han snabbt blev en favorit hos både juryn och publiken. Sedan dess har han släppt flera framgångsrika album och singlar, inklusive hits som ”If Only You”, ”Radio” och ”In the Club”.

2017 tog Danny ett nytt steg i sin karriär med scenföreställningen ”NU” på Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg, en show han följde upp med en ny show 2019, ”The Run(A)way Show”.

Med sin mångsidiga talang och starka scennärvaro fortsätter Danny Saucedo att vara en framträdande figur i den svenska musikscenen. Den kommande akustiska turnén ”Unplugged” är ett nytt kapitel i hans karriär, där han får chansen att visa en annan sida av sin musik för sina fans.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!