Hem 5 Bloggen 5 Drängarna Live i Nävekvarn: En Kväll Full av Energi och Party

Annons

Drängarna Live i Nävekvarn: En Kväll Full av Energi och Party

jun 4, 2024 | Bloggen

Kultbandet Drängarna är tillbaka och redo att ge en oförglömlig livekonsert i Nävekvarn! Den 28 juni öppnar parken klockan 20.00 för en kväll fylld av energi, partymusik och glädje. Med sig har de för- och efterbandet Bloody Ramona, ett rock’n’roll-band från Nyköping/Oxelösund som sätter tonen för kvällen.

Drängarna: Ett Svenskt Kultband

Drängarna slog igenom 1995 med hitlåten ”Vill du bli min fru” och har sedan dess fortsatt att dominera den svenska musikscenen. Med nya hitlåtar som ”Varför vill du inte ha mig?” och ”Iskall öl och Captain Morgan” i bagaget turnerar Drängarna nu mer än någonsin. Bandet är kända för sina livliga framträdanden och för att skapa en feststämning vart de än går.

Bandet består av:

  • Mange Olsson (Gitarr och Leadsång)
  • Sunna-Robert (Robert Åhlin, Fiol och Sång)
  • Olav i Fossen (Olav Fossheim, Dragspel och Sång)
  • Engman (Fredrik Engman, Trummor)

Med över 200 miljoner lyssningar på Spotify och fler än 10 album, är Drängarna ett namn som är synonymt med party och glädje. Deras musik inkluderar populära låtar som ”Raggaren”, ”Bärsärkagång”, ”Jösses lilla flicka”, ”Efterfest” och många fler. Deras framträdanden på Melodifestivalen, Allsång på Skansen, Allsang på Grensen och i Ullaredsserien har cementerat deras plats som en av Sveriges mest älskade live-akter.

För- och Efterband: Bloody Ramona

Kvällen kommer också att innehålla uppträdanden av Bloody Ramona, ett kickass rock’n’roll-band från Nyköping/Oxelösund. Bloody Ramona är kända för sina energiska framträdanden och passion för rockmusik. De kommer att värma upp publiken och hålla festen igång efter Drängarnas show.

Evenemangsdetaljer

  • Plats: Nävekvarns Folkets Park, Nävekvarn, Sverige
  • Datum: 28 juni, 2024
  • Tid: Parken öppnar kl. 20.00
  • Åldersgräns: 18 år

Biljettinformation

Säkra din plats för denna oförglömliga kväll! Förköpsbiljetter kan köpas på Nortic.se.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!