Hem 5 Bloggen 5 Familjeföreställning med Yankho i Nyköping – Magi, Sång och Skratt

Annons

Familjeföreställning med Yankho i Nyköping – Magi, Sång och Skratt

jun 8, 2024 | Bloggen

Upplev en fantastisk familjeföreställning med Yankho, känd barn-TV-profil, i Nävekvarn, Nyköping. Med över 15 års erfarenhet av att underhålla barn i alla åldrar, bjuder Yankho på en show fylld med värme, humor och en härlig blandning av lek, sång, magi, dans och ren galenskap.

En Show för Hela Familjen

Yankho har en unik förmåga att engagera både unga och gamla med sin charmiga stil. Med sitt ledord ”Tillsammans – alla ska få vara med” ser han till att hela publiken känner sig delaktig. Det blir garanterat många skratt och förtjusning när Yankho drar igång sin föreställning, och kanske får vi även uppleva hans berömda Drakdans!

När och Var?

Datum: Torsdag 11 Juli 2024
Tid: Föreställningen börjar kl. 14:00 och varar cirka 35 minuter.
Plats: Nävekvarns Folkets Park
Entré: Fri entré

Efter Föreställningen

Efter föreställningen stannar Yankho gärna kvar för att träffa sin publik. Det blir tillfälle för fotografering, prat och ett allmänt kramkalas. Yankho betonar vikten av att barnen får träffa sin idol och känna sig sedda – en upplevelse som kan vara minst lika viktig som själva showen.

Perfekt för Barn och Föräldrar

Oavsett om du har små barn eller äldre, är denna föreställning något ni inte vill missa. Den är anpassad för barn i åldersgrupperna 4-5 år och 6-8 år, men uppskattas av alla från 0 till 99 år.

Välkomna till en magisk eftermiddag med Yankho – en upplevelse fylld av skratt och glädje för hela familjen!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!