Hem 5 Bloggen 5 Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Annons

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

sep 27, 2023 | Bloggen

Gumshallen Välkomnar välkomnar alla familjer till spännande och aktiva lördagseftermiddagar! Med passion för familjetid och aktiv fritid vill de bjuda in er till en riktig racketsportfest!

Ett Särskilt Erbjudande för Familjer

Gumshallen har ett erbjudande som kommer göra era lördagar ännu roligare och mer aktiva. Nu kan hela familjen njuta av 1 timmes racketsportspel, inklusive hyrracketar och boll, för endast 195 SEK. Vad sägs om en omgång badminton, pickleball, bordtennis eller till och med en match squash? Valet är ert!

Så Här Gör Ni För Att Ta Del Av Erbjudandet

Det är enkelt att dra nytta av detta fantastiska erbjudande. När ni besöker Gumshallen, uppge bara rabattkoden ”FAMILJ” vid incheckningen. Det är det perfekta sättet att skapa minnen och ha kul tillsammans!

För Hela Familjen

Erbjudandet gäller för hela familjen – t.ex. två vuxna och två barn eller en morförälder och fyra barn, så länge ni spelar på samma bana. Det är ett utmärkt sätt att förena generationer, ha skrattfylld tid och skapa stunder av aktivitet tillsammans.

Efter er speltid är det möjligt att besöka deras cafeteria och fortsätta njuta av gemenskapen.

Ta chansen att skapa oförglömliga stunder tillsammans med oss! Erbjudandet gäller för bokningar på lördagar mellan kl. 10:00 och 15:00 från vecka 36 till vecka 52.

För att boka er tid, ring oss eller använd vår onlinebokning här (välj betalning vid besöket) och glöm inte att ange rabattkoden ”FAMILJ” för att ta del av erbjudandet.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!