Hem 5 Bloggen 5 Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Annons

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

sep 27, 2023 | Bloggen

Gumshallen Välkomnar välkomnar alla familjer till spännande och aktiva lördagseftermiddagar! Med passion för familjetid och aktiv fritid vill de bjuda in er till en riktig racketsportfest!

Ett Särskilt Erbjudande för Familjer

Gumshallen har ett erbjudande som kommer göra era lördagar ännu roligare och mer aktiva. Nu kan hela familjen njuta av 1 timmes racketsportspel, inklusive hyrracketar och boll, för endast 195 SEK. Vad sägs om en omgång badminton, pickleball, bordtennis eller till och med en match squash? Valet är ert!

Så Här Gör Ni För Att Ta Del Av Erbjudandet

Det är enkelt att dra nytta av detta fantastiska erbjudande. När ni besöker Gumshallen, uppge bara rabattkoden ”FAMILJ” vid incheckningen. Det är det perfekta sättet att skapa minnen och ha kul tillsammans!

För Hela Familjen

Erbjudandet gäller för hela familjen – t.ex. två vuxna och två barn eller en morförälder och fyra barn, så länge ni spelar på samma bana. Det är ett utmärkt sätt att förena generationer, ha skrattfylld tid och skapa stunder av aktivitet tillsammans.

Efter er speltid är det möjligt att besöka deras cafeteria och fortsätta njuta av gemenskapen.

Ta chansen att skapa oförglömliga stunder tillsammans med oss! Erbjudandet gäller för bokningar på lördagar mellan kl. 10:00 och 15:00 från vecka 36 till vecka 52.

För att boka er tid, ring oss eller använd vår onlinebokning här (välj betalning vid besöket) och glöm inte att ange rabattkoden ”FAMILJ” för att ta del av erbjudandet.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!