Hem 5 Bloggen 5 Fler företag och mer delningar

Annons

Fler företag och mer delningar

maj 16, 2020 | Bloggen

Vi på hej Nyköping fortsätter att lägga in nya företagspresentationer här på sidan och delar företagsinlägg på Facebook och instagram för att sprida information och hjälpa företag i Nyköping att nå ut till kunder.

Använd formuläret på vår sida för att lägga till ditt företag eller tipsa om någon annans företag som du vill ge lite extra utrymme och uppmärksamhet. Vi har nu kopplat vår butik till Facebooksidan (Facebook shop) så att fler kan se presentationerna, och tittar på fler sätt vi kan förbättra.

Vi är oerhört glada över all positiv feedback och hejarop vi fått och uppskattar att ni fortsätter dela sidan till era vänner och bekanta! Ju fler vi kan nå ut till, desto större skillnad kan vi göra.

Tack och ha en fantastisk helg!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!