Hem 5 Bloggen 5 Försommarfest 2024 i Nyköping – Var med och bidra till denna Familjefavorit!

Annons

Försommarfest 2024 i Nyköping – Var med och bidra till denna Familjefavorit!

apr 1, 2024 | Bloggen

Årets Försommarfest 2024 i Nyköpings hamn är tillbaka den 8 juni och aspirerar till att bli sommarens stora höjdpunkt för barnfamiljer. Med en dag fylld av festligheter, underhållning och aktiviteter, är detta en perfekt möjlighet för familjer att välkomna sommaren tillsammans.

Bland årets attraktioner gör barnfavoriterna wipe out-banan, mekaniska tjuren och popcornmaskinen comeback. Dessa aktiviteter har tidigare år varit otroligt populära och lovar samma entusiasm denna sommar.

För musik- och underhållningsälskare kommer det att finnas flera uppträdanden på scenen under dagen. Även om detaljerna för dessa programpunkter ännu hålls hemliga, kan besökarna förvänta sig spännande och varierad underhållning som passar hela familjen.

Uppmuntra dina barn att prova på nya aktiviteter genom föreningarnas olika erbjudanden. Detta är ett utmärkt tillfälle att hitta en ny hobby eller sommaraktivitet för barnen.

Försommarfesten blir även ett kreativt centrum med ansiktsmålning, skaparverkstad och ett spännande tekniklabb. Barnen kan uttrycka sin inre tiger och låta fantasin flöda i dessa interaktiva och roliga stationer.

Om du är en lokal aktör som är intresserad av att delta i festligheterna, kontakta gärna Monika Peña Calderon, Projektledare evenemang, eller Susanna Skatteboe evenemang, Projektassistent, för mer information om hur du kan bidra till evenemanget – kontaktuppgifter finns här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!