Hem 5 Bloggen 5 Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Annons

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

jul 1, 2024 | Bloggen

Franska Trion återkommer till Fåfängan! Torsdagen den 25 juli har ni chansen att uppleva detta kultförklarade band live på Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping. Franska Trion har sakta men säkert fått en allt större publik, och deras musik är svår att jämföra med något annat.

Bandet fick stor uppmärksamhet genom Matti Ollikainens bok “Trasiga Toner”, som skildrar resan från Ullatti i Tornedalen till de stora scenerna. Boken är inramad av låttexterna från Franska Trions samtliga utgåvor, inklusive deras tolfte album “Mellan 4 väggar”. Ett större genombrott för massorna skedde med Franska Trions medverkan som ett av husbanden i SVT’s På spåret.

Franska Trion bildades 2002 och har sedan dess byggt upp en trogen och hängiven publik. Bandet består av Matti Ollikainen på sång och piano, Viktor Turegård på bas och Cristopher Cantillo på trummor. Deras musik är ett kapitel för sig, och det är svårt att jämföra den med något annat.

Den 25 juli har ni chansen att uppleva detta unika band live på Fåfängans Trädgårdscafé. Föreställningen är 1 timme och 30 minuter lång, inklusive paus.

Köp din biljett nu och säkra din plats till denna intensiva och oförglömliga konsert med Franska Trion!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!