Hem 5 Bloggen 5 Fredagspepp på Bartos Media med Inspirerande Frukostmingel

Annons

Fredagspepp på Bartos Media med Inspirerande Frukostmingel

feb 26, 2024 | Bloggen, Företagsinformation

Vakna upp till Fredagspepp och en inspirerande morgon tillsammans med Nyköpings kommun och framstående gäster på Bartos Media, Sunlight, fredagen den 12 april från 07.30 till 09.00 och lovar en morgon fylld med inspiration, nätverkande och god stämning.

Nyköpings kommun, i samarbete med Företagarna, Sörmlands Sparbank, Region Sörmland och Oxelösunds kommun, bjuder in dig till en enklare frukost samtidigt som du får lyssna på intressanta talare.

Morgongästerna inkluderar Peter Eklund från Hela Sverige ska Leva Riks styrelse och Jonas Hammar, ansvarig för maten till cirka 1 000 personer på lördagens bankett för Landsbygdsriksdagen i Sörmland 24–26 maj 2024. Mats Pettersson, kommundirektör, kommer också att delta.

Ida Lilja och Manuel Walter från Vibäck 10 AB kommer att dela med sig av sina planer för Nya Pensionat Vibäck10 och Team Fiander – forspaddlarna Ossian, Gustaf och Carl – prata om deras OS-satsning för 2028 i Los Angeles.

Avslutningsvis kommer Lisa Nilsson från Polismyndigheten i Nyköping att ge en inblick i hur polisen arbetar med trygghetsfrågor i regionen.

Detta frukostmingel erbjuder en perfekt start på dagen med möjligheter att knyta kontakter, få nya insikter och inspireras av våra gästers erfarenheter och berättelser.

Anmäl dig senast 9 april på fredagspepp.se.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!