Hem 5 Bloggen 5 Grön Omställning i Nyköping: Workshop om Energieffektivisering

Annons

Grön Omställning i Nyköping: Workshop om Energieffektivisering

apr 27, 2024 | Bloggen, Företagsinformation

Nyköpings kommun fortsätter att leda vägen mot en hållbar framtid med sitt initiativ ”Klimatsamverkan Nyköping” och en Workshop om Energieffektivisering. Denna satsning är särskilt utformad för att hjälpa små- och medelstora företag i deras gröna omställningsprocess. Den 21 maj 2024, mellan kl. 08:30 och 11:30, hålls en viktig workshop i Näringslivets Hus på Västra Storgatan 38A i Nyköping. Temat för workshopen är energieffektivisering, ett kritiskt område för många företag som strävar efter att minska sin miljöpåverkan och öka sin lönsamhet.

Under detta evenemang kommer deltagarna att få värdefull information och inspiration från några av branschens ledare, inklusive Vattenfall Värme, Energikontoret Mälardalen, och ALMI. Dessa experter kommer att dela med sig av sina kunskaper om hur företag kan identifiera och genomföra lönsamma åtgärder samt skapa en hållbar plan för framtiden. Detta är en unik chans att lära sig konkreta steg för att inte bara tänka grönt utan också agera därefter.

Dessutom kommer deltagare att ha möjlighet att nätverka med andra företagare som befinner sig i liknande situationer. För företag som söker finansiering för sina gröna initiativ, kommer information också att ges om aktuella möjligheter genom Klimatklivet.

Workshoparna är kostnadsfria, men kräver anmälan senast den 17 maj 2024. Missa inte denna möjlighet att engagera dig i Nyköpings strävan mot en grönare och mer hållbar framtid.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!