Hem 5 Bloggen 5 Hamlet som du aldrig sett honom – en familjeföreställning av Teater Sörmland

Annons

Hamlet som du aldrig sett honom – en familjeföreställning av Teater Sörmland

mar 31, 2024 | Bloggen

Teater Sörmland bjuder in till en oförglömlig tolkning av en av Shakespeares mest kända pjäser, men med en spännande tvist. ”Hamlet”, som visas den 6 april 2024 kl. 10.00 och 14.00 på Studio AK i Nyköping, är en interaktiv föreställning anpassad för hela familjen.

Denna föreställning följer syskonen Sam och Pom som står inför en stor utmaning i deras liv – deras pappa ska inte bo hemma längre. Mitt i denna förändring dyker en oväntad figur upp från en av pappas teaterpjäser: Hamlet, prinsen som blivit en clown. Denna oväntade besökare är fast besluten att hjälpa barnen att hantera sin situation.

Teater Sörmlands version av ”Hamlet” är inte bara en berättelse, utan ett äventyr där publiken är en aktiv del av handlingen. Deltagarna bjuds in att interagera med skådespelarna och använda sin fantasi och sina erfarenheter för att utforska teman som förändring, trygghet och självuttryck.

Denna föreställning är en fantastisk möjlighet för familjer att tillsammans uppleva teater och samtidigt utforska komplexa känslor och situationer på ett sätt som är tillgängligt för barn. Med flyttkartonger och färgsprakande rekvisita blir det en scen som lockar till skratt, eftertanke och kanske till och med en tår.

För biljetter och mer information, besök Teater Sörmlands hemsida eller kontakta Studio AK direkt. Missa inte denna unika teaterupplevelse som utlovar en dag fylld av fantasi och interaktion!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!