Hamnträffar hela sommaren i Nyköping – Nostalgiska upplevelser för motorhistoriska entusiaster

maj 30, 2023 | Bloggen

Vill du uppleva kvällar fyllda med spännande tävlingsfordon och nostalgi?
Då är Nyköpings Hamnkvällar det perfekta evenemanget för dig! Varje onsdag under sommaren samlas motorintresserade människor vid hamnen för att visa upp sina unika fordon och dela gemenskapen.

Träffarna har redan sparkat igång och senast med temat tävlingsfordon 24 maj då det lockades 109 bilar och 2 motorcyklar till hamnen. Bland dem fanns 16 tävlingsbilar och 2 racingmotorcyklar från MC4fun. Besökare kunde även njuta av ”Kurre” från Tändkuleboden och hans imponerande fordon som väckte nostalgiska känslor med sitt underbara ljud. SMK Nyköping bidrog till kvällen genom att visa upp rallybilar, rallycross, crosscart och go-kart. Norton Andreasson var också närvarande med sin imponerande go-kart.

Kommande hamnkvällarnas teman och datum:

 • 31/5: 70-tals fordon
 • 7/6: Svenska fordon
 • 14/6: Svans & Mittmotor
 • 21/6: Bil & stil
 • 28/6: Cabbar
 • 5/7: USA-forum
 • 12/7: Franska/Italienska bilar
 • 19/7: Tyska fordon
 • 26/7: Engelska bilar
 • 2/8: MC/MCbilar Mopeder
 • 9/8: Japanska fordon
 • 16/8: Tunga fordon
 • 23/8: Avslutningskväll med klubbens fordon

Fordon som är 30 år eller äldre är välkomna att delta i Hamnkvällarna. Om kvällen har ett specifikt tema kan även fordon som är 10 år eller äldre och betraktas som ”blivande klassiker” delta. Det är en perfekt möjlighet att visa upp ditt älskade fordon för andra entusiaster.

Automobilsällskapet i Nyköping, som bildades 1968, är arrangören bakom Hamnkvällarna. Föreningen välkomnar alla med teknik-historiskt intresse, oavsett om de äger fordon eller inte. Här samlas likasinnade för att dela sin passion för motorhistoria och gemenskap.

För mer information och detaljer besök Automobilsällskapets hemsida på https://automobilsallskapet.se/

Ta chansen att vara en del av Nyköpings Hamnkvällar och upplev spänningen och nostalgin tillsammans med andra motorintresserade!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Välkommen till Galleri Sjöhästen

Ny utställning med vernissage på lördag 23 september och söndag 24 september kl 11-15.Stefan MÅS Persson på plats.

Upptäck Nyköpings Rika Mat- och Dryckesutbud med Hej Nyköping

Utforska det varierade utbudet av mat och dryck från Nyköpings lokala företag. Upptäck nya smaker och restauranger med hjälp av Hej Nyköpings företagskatalog.

Blandade aktiviteter i Nyköping i Augusti

Upptäck spännande evenemang i Nyköping! Skördefest, standup-show, hockey, löpning och sommarworkshops i dans ger dig möjlighet att njuta av en mångsidig vecka fylld med underhållning och kreativitet.

Njut av Musik, Underhållning och Mat på Park till Park 2023!

Upplev en festlig stadsfest med Park till Park i Nyköping den 18-19 augusti. Musik, mat och spännande evenemang för hela familjen!

Standup i Nyköping: En Helkväll med Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck!

Upplev en oförglömlig kväll fylld med skratt och skarpa iakttagelser när komikerna Sofia Nordin, Birgita Klepke och Josefin Sonck intar scenen i Nyköping.

Vecka 32-33: Dansworkshops i Nyköping – Hiphop, Dancehall och Afro!

Upptäck spännande dansworkshops i Nyköping i vecka 32 och 33. Prova Streetdance, Hiphop, Dancehall och Afro med erfarna instruktörer. Inga förkunskaper krävs.

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG