Hej Nyköping växer och förbättras

Vi är otroligt glada över att se hur Hejnykoping.se fortsätter att växa och stödja vårt fantastiska lokala näringsliv här i Nyköping. Vi lyssnar på er, våra användare, och jobbar ständigt för att förbättra våra verktyg och funktioner för att göra det ännu enklare för er att hitta de varor och tjänster ni behöver samtidigt som ni stöttar våra lokala företag.

Här är några av de senaste förbättringarna vi gjort:

  1. Dela företag med vänner: Nu kan du enkelt dela dina favoritföretag med dina vänner och bekanta genom vårt nya delningsverktyg. Det har varit fantastiskt att se hur ni redan har tagit del av och utnyttjat denna funktion. Sprid kärleken till våra lokala företag ännu mer!
  2. Aktiviteter och händelser: Vi har satt fokus på att lyfta fram spännande aktiviteter och händelser i Nyköping på vår blogg. Oavsett om du är privatperson eller företagare hittar du intressanta ämnen som är kopplade till våra lokala företag. Vi vill vara er guide till det som händer och stöttar samtidigt våra fantastiska företagare.
  3. Vår växande företagskatalog: Vi är överväldigade av de många tips och förfrågningar vi får från företag som vill vara en del av vår företagskatalog. Vi är glada över att kunna erbjuda fler och fler företag en plattform att nå ut till Nyköpingsbor och stärka sina affärer. Med Medlem Plus får företagen möjlighet att beskriva sina erbjudanden och hjälpa kunderna att hitta dem lättare. Det är en win-win för alla!

Vi är tacksamma för ert stöd och engagemang. Tillsammans skapar vi en levande och blomstrande lokal ekonomi. Har ni några idéer eller förslag på hur vi kan bli ännu bättre, tveka inte att höra av er till oss. Vi är här för er!

Tack för att ni väljer att vara en del av Hejnykoping.se.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG