Hem 5 Bloggen 5 Hej Nyköping växer och förbättras

Annons

Hej Nyköping växer och förbättras

jun 27, 2023 | Bloggen, Företagsinformation

Vi är otroligt glada över att se hur Hejnykoping.se fortsätter att växa och stödja vårt fantastiska lokala näringsliv här i Nyköping. Vi lyssnar på er, våra användare, och jobbar ständigt för att förbättra våra verktyg och funktioner för att göra det ännu enklare för er att hitta de varor och tjänster ni behöver samtidigt som ni stöttar våra lokala företag.

Här är några av de senaste förbättringarna vi gjort:

  1. Dela företag med vänner: Nu kan du enkelt dela dina favoritföretag med dina vänner och bekanta genom vårt nya delningsverktyg. Det har varit fantastiskt att se hur ni redan har tagit del av och utnyttjat denna funktion. Sprid kärleken till våra lokala företag ännu mer!
  2. Aktiviteter och händelser: Vi har satt fokus på att lyfta fram spännande aktiviteter och händelser i Nyköping på vår blogg. Oavsett om du är privatperson eller företagare hittar du intressanta ämnen som är kopplade till våra lokala företag. Vi vill vara er guide till det som händer och stöttar samtidigt våra fantastiska företagare.
  3. Vår växande företagskatalog: Vi är överväldigade av de många tips och förfrågningar vi får från företag som vill vara en del av vår företagskatalog. Vi är glada över att kunna erbjuda fler och fler företag en plattform att nå ut till Nyköpingsbor och stärka sina affärer. Med Medlem Plus får företagen möjlighet att beskriva sina erbjudanden och hjälpa kunderna att hitta dem lättare. Det är en win-win för alla!

Vi är tacksamma för ert stöd och engagemang. Tillsammans skapar vi en levande och blomstrande lokal ekonomi. Har ni några idéer eller förslag på hur vi kan bli ännu bättre, tveka inte att höra av er till oss. Vi är här för er!

Tack för att ni väljer att vara en del av Hejnykoping.se.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!