Hem 5 Bloggen 5 Hej Nyköping

Annons

Hej Nyköping

mar 26, 2020 | Bloggen

Vi tycker det är extra viktigt just nu att vi håller ihop och hjälper varandra. Därför vill vi dela med oss av våra kunskaper, som till stor del handlar om webb och marknadsföring, för att om möjligt hjälpa ett eller flera av företagen här i Nyköpingsregionen att nå ut till sina befintliga eller nya kunder med sitt budskap – vare sig det är ett erbjudande, förändrade rutiner eller bara ytterligare en liten kanal för att om möjligt få den där extra kunden som behövs nu mer än någonsin.

Vi kommer att erbjuda möjligheten att få en egen sida att presentera ert företag på. En möjlighet att visa er från er bästa sida, var man når er, vad ni vill erbjuda eller annat ni kan komma på. Mer information kommer snart men har ni frågor eller vill anmäla er sida så hör av er till kontakt@hejnykoping.se

På sidan kommer vi också att tipsa om andra initiativ vi tycker är bra, nyheter vi tycker är positiva att sprida och annat. Hör gärna av er om ni har idéer om vad vi kan göra mer och bättre, eller om ni vill hjälpa till på något sätt.

Vi hörs!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!