Hem 5 Bloggen 5 Hemvägar: Samtal, Quiz & Släppfest i Nyköping

Annons

Hemvägar: Samtal, Quiz & Släppfest i Nyköping

okt 10, 2023 | Bloggen

Nyköpings kulturscen blir på fredagskvällen den 13 oktober en plats för intellektuell stimulans och festlig samvaro. Tidskriften Trakten står som värd för en minnesvärd kväll på Scandic Stora Hotellet, fylld med litterära diskussioner, underhållande quiz och glädjefylld atmosfär.

Författaren Klara Grede och journalisten Peter Axelsson, båda stolta invånare i Nyköping, kommer att guida publiken genom en resa genom Klaras senaste roman, ”Raka vägen hem”. Samtalen kommer inte bara kretsa kring romanen, utan även utforska skrivprocessens djup och väcka minnen från vår älskade Nyköpingstrakt.

Kvällen kommer att kryddas med ett engagerande quiz där deltagarna har chansen att vinna priser. Dessutom är det släppfest för tidskriften Trakten #9, vilket innebär att det kommer finnas gott om spännande läsning för litteraturälskare.

Förmingel och möjlighet till boksignering börjar vid 19:00 och själva evenemanget startar klockan 20:00. Inträdet är helt gratis, men för de som vill försäkra sig om bra platser rekommenderas att boka bord genom att kontakta Scandic Stora Hotellet på telefonnummer 0155-293530 eller via e-post på storahotellet@scandichotels.com. Vid bokning, använd kodordet ”LitterArt”. Observera att antalet bordsplatser är begränsat.

Evenemanget är ett samarbete mellan LitterArt, Trakten, Stora Hotellet, Akademibokhandeln och Widegrens förlag.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!