Hem 5 Bloggen 5 Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Annons

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

sep 24, 2023 | Bloggen

LinkedIn är en kraftfull plattform för affärsnätverkande och yrkesmässig utveckling. Att bemästra dess grunder kan vara avgörande för din karriär. Nu har du chansen att lära dig från proffs som Linda Åkerlund, i en interaktiv workshop som inte får missas.

Nätverka och Syns på LinkedIn

Workshopen, arrangerad av Företagsamnora i samarbete med Linda Åkerlund, äger rum på Näringslivets Hus i Nyköping Onsdag 27 September 18:30. Denna möjlighet är öppen för alla, men medlemmar i Företagsamnora får förmånligare priser.

Under workshopen kommer du att få insikter om hur du kan optimera din LinkedIn-profil för att sticka ut i mängden. Linda Åkerlund kommer att dela med sig av sina expertkunskaper om hur du använder LinkedIn effektivt för att öka din synlighet och nätverka inom din bransch.

Anmäl Dig Nu!

För att delta, se till att anmäla dig via e-post till info@foretagsamnora.se. Med tanke på workshopens karaktär är antalet platser begränsat till 10 personer.

Företagsamnora: Nätverket för Företagsamma Kvinnor

Företagsamnora är en dynamisk organisation som främjar företagsbyggande och samarbete bland kvinnor i näringslivet, särskilt i Nyköping och Oxelösunds kommuner. De erbjuder vägledning och rådgivning för dem som överväger att starta eget företag och affärsrådgivning samt kompetensutvecklingsmöjligheter för befintliga företagare. Karriärcoaching och stöd för kvinnor som strävar efter företagsstyrelser är också en del av deras uppdrag.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!