Hem 5 Bloggen 5 Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Annons

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

sep 24, 2023 | Bloggen

LinkedIn är en kraftfull plattform för affärsnätverkande och yrkesmässig utveckling. Att bemästra dess grunder kan vara avgörande för din karriär. Nu har du chansen att lära dig från proffs som Linda Åkerlund, i en interaktiv workshop som inte får missas.

Nätverka och Syns på LinkedIn

Workshopen, arrangerad av Företagsamnora i samarbete med Linda Åkerlund, äger rum på Näringslivets Hus i Nyköping Onsdag 27 September 18:30. Denna möjlighet är öppen för alla, men medlemmar i Företagsamnora får förmånligare priser.

Under workshopen kommer du att få insikter om hur du kan optimera din LinkedIn-profil för att sticka ut i mängden. Linda Åkerlund kommer att dela med sig av sina expertkunskaper om hur du använder LinkedIn effektivt för att öka din synlighet och nätverka inom din bransch.

Anmäl Dig Nu!

För att delta, se till att anmäla dig via e-post till info@foretagsamnora.se. Med tanke på workshopens karaktär är antalet platser begränsat till 10 personer.

Företagsamnora: Nätverket för Företagsamma Kvinnor

Företagsamnora är en dynamisk organisation som främjar företagsbyggande och samarbete bland kvinnor i näringslivet, särskilt i Nyköping och Oxelösunds kommuner. De erbjuder vägledning och rådgivning för dem som överväger att starta eget företag och affärsrådgivning samt kompetensutvecklingsmöjligheter för befintliga företagare. Karriärcoaching och stöd för kvinnor som strävar efter företagsstyrelser är också en del av deras uppdrag.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!