Hem 5 Bloggen 5 Le Patin Libre Murmuration: Unik Isdansföreställning i Nyköping

Le Patin Libre Murmuration: Unik Isdansföreställning i Nyköping

dec 18, 2023 | Bloggen

Nyköpings Arenor har äran att presentera ”Le Patin Libre Murmuration” – en magnifik isdansföreställning som bjuder in till en unik konstupplevelse. På lördag, den 13 januari, kl. 17:00, öppnar Rosvalla Lilla ishallen sina dörrar för en föreställning som kommer att föra publiken på en resa genom konstnärlig skridskoåkning och modern dans.

Le Patin Libre, med sitt 15 personer starka danskompani från Montreal, har skapat vågor inom dansvärlden med sin banbrytande isbaserade koreografi. Inspirerade av fågelflockars flygningar presenterar de en enastående föreställning som kombinerar skridskoåkningens frihet med dansens konstnärliga uttryck.

Kreativiteten hos Le Patin Libre sträcker sig långt bortom traditionella isdanskonventioner. Grundat 2005 av före detta professionella konståkare, har kompaniet utvecklat en modern dansform där skridskoåkningen blir ett unikt verktyg för uttryck.

Denna unika föreställning är inte bara en kombination av konstnärlig skridskoåkning och dans, den bjuder också in till ett mångfacetterat sceniskt uttryck som utmanar förväntningar och bjuder in till en föreställning fylld av rörelse, ljus och ljud.

Köp biljetter här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!