Hem 5 Bloggen 5 Linda Bengtzing & Farbror Fläsk på Tovastugan – 7 juni 2024

Annons

Linda Bengtzing & Farbror Fläsk på Tovastugan – 7 juni 2024

jun 3, 2024 | Bloggen

Fredagen den 7 juni 2024 blir det en kväll att minnas i Nyköping med inga mindre än pop- och schlagerdrottningen Linda Bengtzing & Farbror Fläsk på Tovastugan.

Linda Bengtzing är en av Sveriges mest älskade artister med en karriär som sträcker sig över flera decennier. Hon har tävlat åtta gånger i Melodifestivalen, varit programledare i TV, släppt en barnbok och deltagit i många stora och små turnéproduktioner. Hennes energifyllda framträdanden och starka scennärvaro gör varje konsert till en oförglömlig upplevelse.

Med sig har hon Farbror Fläsk, ett liveband känt för sina spontana och unika framträdanden. Bandet har över 15 års erfarenhet och är en säker leverantör av högklassig underhållning som får publiken att dansa och sjunga med.

Kvällen börjar med insläpp kl. 18:00 och första bandet går på scenen omkring 21:30. Dj Markus är också på plats för att hålla stämningen på topp hela kvällen. Tovastugan serverar mat och dryck under hela evenemanget, så du kan njuta av en fullständig upplevelse.

Linda Bengtzing, född 13 mars 1974, är en svensk pop- och schlagersångerska, programledare och konstnär. Hon har gjort sig känd genom sitt deltagande i Melodifestivalen och sina energiska liveframträdanden. Med låtar som ”Alla flickor”, ”Jag ljuger så bra” och ”E det fel på mej” har hon erövrat de svenska musiklistorna och publiken.

För biljetter och mer information, besök Tickster eller Tovastugans hemsida.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!