Hem 5 Bloggen 5 Loppis, Mat och Bar på Tovastugan – En dag i återbrukets tecken

Annons

Loppis, Mat och Bar på Tovastugan – En dag i återbrukets tecken

maj 17, 2023 | Bloggen

Är du redo för en härlig dag i återbrukets anda? Den 20 maj öppnar Tovastugan upp för en stor loppis i Nyköping. Här har du chansen att hitta unika fynd till sommaren samtidigt som du njuter av god mat och fika från Tovastugans kök.

Tovastugan håller sitt café och kök öppet under hela evenemanget, så du kan ta en paus från loppisfyndandet och njuta av läcker mat och fika.

Så varför inte spendera en trevlig vårlördag utomhus och utforska loppisens skatter, njut av smakrik mat och fika, och fynda saker och kläder till sommaren.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!