Hem 5 Bloggen 5 MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Annons

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

jun 30, 2024 | Bloggen

Lördagen den 20 juli gästas vi återigen av the one and only Markoolio! 2022 års slutsålda spelning blev en megasuccé, så förvänta er en helt galen show på Tovastugan i Nyköping!

Med en blandning av hybris och överskottsenergi skrev han in sig i historieböckerna från dag ett. Hösten 2023 gick Markoolio in i ett fullsatt Annexet i Stockholm som ett svårslaget fenomen och genomförde Sveriges största klubbspelning. Det blev ljudlig allsång till ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” men också till nyare hits som ”Kassanova”.

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”.

Under 2023 har karriären tagit ytterligare fart i TV4succéprogram ”Marko & Irma” där han bygger ett hus till sin mamma och visar att humorn och älskvärdheten är stor inom hela familjen Lehtosalo.

Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen.

Dansbanan på Tovastugan kommer att lyfta en bit över marken kan vi lova. Förband presenteras snart!

Hög partyfaktor och en galet rolig kväll utlovas! Dörrarna öppnar från kl 18. Första band kl 19:30, Markoolio ca kl 22:00. Baren och restaurangen serverar förtäring hela kvällen. Var beredd att visa ID i entrén i samband med insläpp.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!