Mat och Folkfest i Hamnen – Försommarfest i Nyköping

Den 3:e Juni bjuds Nyköpingsbor in att fira försommaren i härliga Nyköpings hamn! På evenemanget, arrangerat av Nyköpings Arenor i samarbete med flera lokala nyköpingsföretag, kommer det att finnas något för alla, oavsett ålder eller intresse.

För de matälskande besökarna väntar en matfestival med lokala smaker. Matbodarna på hamnplanen serverar mellan klockan 14.00 – 17.00 läckra smakportioner och du kan köpa matbiljetter för att prova tre olika rätter till priset av 120 kronor. Det blir en festmåltid för smaklökarna!

En av höjdpunkterna under försommarfesten är den magiska cirkusshowen med Magic Thor och Miss Monette. Klockan 12.00 och 14.00 bjuder de på en underhållande och fängslande föreställning med magi, jonglering och humor som charmar publiken. Efter showen kan du också besöka cirkusskolan kl. 15.00 och lära dig magiska tricks och mycket mer!

Musikälskare kommer inte bli besvikna heller, då det omtyckta bandet Sisters of Soul står för livemusiken under matfestivalen. De kommer att programleda och underhålla publiken med sina fantastiska röster och energi.

För de äventyrliga finns möjligheten att prova på fiske med Sportfiskarna, mellan kl. 11.00 och 14.00 kan du prova fiskelyckan med metspön. All utrustning, inklusive bete, finns på plats, och ingen föranmälan eller fiskekort krävs.

Försommarfesten är också barnens fest med massor av roliga aktiviteter. Barnen kan få ansiktsmålning mellan kl. 13.00 -17.00 och delta i gymnastik- och cirkusskolan från kl. 13.00. Det blir en dag fylld av lek och skoj för de yngsta.

Ungdomar kommer inte heller bli besvikna, då Ung Kraft skapar det perfekta ungdomshänget vid skate- och graffittiparken med en massa roliga saker att göra.

Slutligen kan du besöka hantverksmarknaden och upptäcka fina hantverk som du kan beundra och köpa.

Kom och njut av en fantastisk dag tillsammans.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG