Hem 5 Bloggen 5 Melissa Horn på Tovastugan

Annons

Melissa Horn på Tovastugan

jun 22, 2024 | Bloggen

Den 28 juni 2024 kl. 18:00 kommer Melissa Horn, en av Sveriges mest uppskattade artister, till Restaurang Tovastugan i Nyköping för en exklusiv och intim konsert. Efter succén i TV-programmet ”Så Mycket Bättre” och en omfattande turné 2022, där hon spelade 58 konserter runt om i Norden, är Melissa Horn nu redo att ge sina fans en närmare och mer personlig upplevelse.

Melissa Horn har i över 15 år berört en stor publik med sina målande texter om kärlek och relationer. Hennes tolkning av Cherries låt ”Lämna han” i ”Så Mycket Bättre” hösten 2021 blev snabbt en radiofavorit och har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Under 2022 turnerade hon intensivt med närmare 60 konserter, varav många blev utsålda.

Melissa Horn har släppt flera album som sålt både guld och platina, och hon har mottagit flera Grammisnomineringar samt topplisteplaceringar. Trots dessa framgångar är det turnéerna som betyder allra mest för henne. Våren 2024 släpper hon ny musik och ger sig ut på en serie intima konserter i vackra salonger i Sverige, Norge och Finland.

Denna gång kommer Melissa Horn närmare sin publik än någonsin tidigare, och på Tovastugan kommer besökarna att få en ännu intensivare upplevelse. Hon kommer att ackompanjeras av sitt band bestående av Rikard Lidhamn på bas, Magnus Olsson på trummor, samt Mikael Nilzén och Claes Björklund på klaviatur/synth.

Viktig information

  • Insläpp kl. 18:00 & showen startar ca 21:00
  • Barn under 13 år får komma in på konsertområdet i målsmans sällskap med en egen konsertbiljett.
  • Ingen medhavd dryck eller mat får tas med in på området. Mat och dryck finns att köpa inne på Tovastugan.
  • Ståplatser framför scenen, ett visst antal bord/stolar finns i trädgården.

Missa inte chansen till en magisk konsert med Melissa Horn den 28 juni på Tovastugan. Klicka här för eventuella uppdateringar och köp av biljetter.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!