Fira Midsommar i Nyköping

Upptäck Traditionella Midsommarfiranden i Nyköping. Midsommar är en tid för glädje, dans och gemenskap. I Nyköping finns det flera platser där du kan fira denna svenska tradition på ett traditionellt sätt. Här är några förslag på midsommarfiranden i Nyköpings-området:

Tovastugan

Ta del av ett traditionellt midsommarfirande tillsammans med Nyköpings Hus och Folkdanslaget på Nyköpingshus mellan kl. 12 – 16. Upplev den äkta midsommarstämningen med dans runt midsommarstången och musik.

Strandstuviken Havsbad & Camping

Här kan du njuta av ett traditionellt midsommarfirande från klockan 11. Det finns aktiviteter för hela familjen, som fiskdamm, ponnyridning och tipspromenad. Ta med picknickkorgen och spendera en härlig dag vid havet.

Tystbergas Hembygdstuga

Delta i en familjefest vid Tystbergas Hembygdstuga. Här kan du dansa runt midsommarstången, leka och njuta av fika mellan kl. 12 – 18. En perfekt plats för en trevlig midsommardag med nära och kära.

Koppartorp

Besök Koppartorp för en stämningsfull midsommarfest. Här kan du delta i ringdans och lyssna till musik av tunabergsblåset i den vackra trädgården mellan kl. 14 – 17. En unik upplevelse för hela familjen.

Nävekvarns Folkets Park

Fira midsommar på ett traditionellt vis i Nävekvarns Folkets Park. Här finns det lotterier, café, fiskdamm och korvförsäljning mellan kl. 10 – 16. Perfekt för en dag fylld med roliga aktiviteter och god mat.

Tuna Hembygdsgård

Gör dig redo för en gemensam klädning av midsommarstången på Tuna Hembygdsgård. Efteråt bjuds det på danslekar och musik. Ta med dig egen fika och blommor för att göra firandet ännu mer speciellt. Firandet pågår mellan kl. 14 – 16.

Stigtomta IP

Besök Stigtomta IP för ett traditionellt midsommarfirande. Här kan du dansa kring midsommarstången, delta i lekar och lotterier mellan kl. 14 – 16. En perfekt plats att fira midsommar tillsammans med vänner och familj.

Samla dina nära och kära och fira midsommarafton på något av dessa charmiga evenemang i Nyköping.

Glad Midsommar önskar Hej Nyköping!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG