Hem 5 Bloggen 5 Fira Midsommar i Nyköping

Annons

Fira Midsommar i Nyköping

jun 20, 2023 | Bloggen

Upptäck Traditionella Midsommarfiranden i Nyköping. Midsommar är en tid för glädje, dans och gemenskap. I Nyköping finns det flera platser där du kan fira denna svenska tradition på ett traditionellt sätt. Här är några förslag på midsommarfiranden i Nyköpings-området:

Tovastugan

Ta del av ett traditionellt midsommarfirande tillsammans med Nyköpings Hus och Folkdanslaget på Nyköpingshus mellan kl. 12 – 16. Upplev den äkta midsommarstämningen med dans runt midsommarstången och musik.

Strandstuviken Havsbad & Camping

Här kan du njuta av ett traditionellt midsommarfirande från klockan 11. Det finns aktiviteter för hela familjen, som fiskdamm, ponnyridning och tipspromenad. Ta med picknickkorgen och spendera en härlig dag vid havet.

Tystbergas Hembygdstuga

Delta i en familjefest vid Tystbergas Hembygdstuga. Här kan du dansa runt midsommarstången, leka och njuta av fika mellan kl. 12 – 18. En perfekt plats för en trevlig midsommardag med nära och kära.

Koppartorp

Besök Koppartorp för en stämningsfull midsommarfest. Här kan du delta i ringdans och lyssna till musik av tunabergsblåset i den vackra trädgården mellan kl. 14 – 17. En unik upplevelse för hela familjen.

Nävekvarns Folkets Park

Fira midsommar på ett traditionellt vis i Nävekvarns Folkets Park. Här finns det lotterier, café, fiskdamm och korvförsäljning mellan kl. 10 – 16. Perfekt för en dag fylld med roliga aktiviteter och god mat.

Tuna Hembygdsgård

Gör dig redo för en gemensam klädning av midsommarstången på Tuna Hembygdsgård. Efteråt bjuds det på danslekar och musik. Ta med dig egen fika och blommor för att göra firandet ännu mer speciellt. Firandet pågår mellan kl. 14 – 16.

Stigtomta IP

Besök Stigtomta IP för ett traditionellt midsommarfirande. Här kan du dansa kring midsommarstången, delta i lekar och lotterier mellan kl. 14 – 16. En perfekt plats att fira midsommar tillsammans med vänner och familj.

Samla dina nära och kära och fira midsommarafton på något av dessa charmiga evenemang i Nyköping.

Glad Midsommar önskar Hej Nyköping!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!