Hem 5 Bloggen 5 Näringslivsdagen 2024 – Framtiden för Näringslivet i Nyköping och Oxelösund

Annons

Näringslivsdagen 2024 – Framtiden för Näringslivet i Nyköping och Oxelösund

feb 10, 2024 | Bloggen, Företagsinformation

Nyköping och Oxelösund står i rampljuset den kommande Näringslivsdagen och Näringslivsgalan 2024, under temat ”Nyköping & Oxelösund i Världen”. Detta prestigefyllda evenemang, en kraftsamling av Företagarna Nyköping Oxelösund i samarbete med de lokala kommunerna, är en hyllning till vårt dynamiska näringsliv.

Med fokus på det lokala näringslivets styrkor och potentialen i dess globala räckvidd, är dagen ett tillfälle för företagare att knyta kontakter, dela kunskaper och bli inspirerade. Nyköpings och Oxelösunds strategiska läge, med närhet till E4 och Skavsta flygplats, samt deras band till Stockholm, erbjuder obegränsade möjligheter för både lokala och internationella ambitioner.

Näringslivsdagen, som äger rum från kl. 08.30 till 15.00 på flera platser som Culturum och Stora Torget, bjuder på en rad inspirerande föreläsningar. Höjdpunkter inkluderar talare som ekonomiprofessorn och lyckoforskaren Micael Dahlén, försäljningsexperten Mikael Arndt, och Sara Wimmercranz, en framstående techinvesterare och grundare av Footway.

Kvällen fortsätter med den storslagna Näringslivsgalan i A-hallen, Rosvalla Arenor, från 17.30. Gäster kan njuta av en trerätters middag, underhållning och prisutdelningar, allt under ledning av konferencieren Felix Andersson.

Läs mer om eventet och boka din biljett

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!