Hem 5 Bloggen 5 Nille på Ringsö: Lev Livet Enklare – Succéfilmen på Culturum

Annons

Nille på Ringsö: Lev Livet Enklare – Succéfilmen på Culturum

mar 11, 2024 | Bloggen

I en tid när många längtar efter en paus från det hektiska vardagslivet, erbjuder dokumentärfilmen ”Nille på Ringsö” en tankeväckande inblick i ett annorlunda sätt att leva.

Filmen visas på Culturum denna torsdag, den 14 mars 2024, från 18:30 till 20:05.

En Man, En Ö, Ett Liv:

”Nille på Ringsö” berättar historien om Nille Kjellberg, en man som i början av 90-talet lämnade Stockholm och karriären för ett stillsammare liv i Sörmländska skärgården. Filmen utforskar Nilles val att leva i samklang med naturen och årstidernas växlingar, fjärran från samhällets stress och statusjakt.

Filmen lyfter fram den kontrast som finns i Nilles liv – sommarens liv och rörelse när hans 94-åriga mamma Ditte hjälper till med turridningarna, mot vinterns stilla ensamhet på den öde ön.

Visningen är arrangerad av Nyköpings Arenor i samarbete med Ulf Bertilsson Media AB, är detta en unik chans att uppleva en berättelse som inspirerar till eftertanke och kanske till och med förändring. Biljetter finns tillgängliga för parkett till 100 kr och balkong/raden för 90 kr.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!