Hem 5 Bloggen 5 Njut av en Kulturell Vår i Nyköping

Annons

Njut av en Kulturell Vår i Nyköping

apr 6, 2024 | Bloggen

Nyköping välkomnar våren med en serie av spännande kulturevenemang som erbjuder något för alla smaker, en chans att njuta av en Kulturell Vår i Nyköping. Från barnföreställningar till klassisk musik och spännande bioupplevelser, här är några av de evenemang du inte vill missa:

”Häpp” med Zebradans – En charmig barnföreställning som utforskar dansens glädje, med finstämd livemusik och magi. Perfekt för små dansentusiaster! Se föreställningen i Olrogsalen, Culturum, den 19 april kl 10:30 och 13:00. Biljetter finns här.

Gisela Zeime på Nyköpings Teater – Missa inte denna humoristiska föreställning om livet som högkänslig, med Gisela Zeime. En kväll fylld av skratt och igenkänning, den 18 april kl 19:30. För biljetter, klicka här.

Västerås Sinfonietta: Rokokovariationer – En musikalisk kväll med Västerås Sinfonietta, som hyllar 1800-talets Emilie Mayer och Tjajkovskijs Rokokovariationer. Upplev denna symfoniska konsert den 12 april kl 19:00 i Culturum. Biljetter finns här.

Glenn Miller Orchestra – A Tribute To The Maestro – En nostalgisk hyllning till Glenn Millers musikaliska arv med orkesterns karakteristiska sound. En musikupplevelse i Culturum, den 20 april kl 16:00. Biljetter hittar du här.

Live på bio – La Rondine – En livesändning av Puccinis mästerverk från Nyköpings Teater, med Angel Blue och Jonathan Tetelman i huvudrollerna. Fångas av denna gripande opera den 20 april kl 19:00. Boka din plats här.

Dessa evenemang är bara några av alla de kulturella upplevelser som Nyköping har att erbjuda denna vår. Passa på att njuta av högklassig underhållning och unika kulturupplevelser!

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!