Ny Cykelverkstad och Butik

Ny cykelbutik öppnar i Nyköping med en passionerad cykelentusiast vid rodret. Thomas Engberg har startat en butik som inte bara säljer cyklar utan också renoverar dem för att minska avfallet och förlänga livslängden på befintliga cyklar. Customcyklar, Thomas ReCykling, sätter kundservice och personligt bemötande i fokus.

Butiken erbjuder allt från cykelreparationer till försäljning av cykeldelar och tillbehör. Thomas vill skapa en mer hållbar och cykelvänlig stad genom att uppmuntra fler att använda cykeln som ett praktiskt och miljövänligt transportmedel. Han tror att en mer personlig service är nyckeln till att locka fler att välja cykeln som transportmedel.

Hej Nyköping står för att skapa mer handel lokalt och stödja företag som har en hållbar inriktning. Thomas ReCykling har en tydlig vision om att minska avfallet och uppmuntra fler till att använda cykeln, vilket passar väl in i Hej Nyköpings filosofi om att stödja lokala företag med en positiv inverkan på miljön och samhället.

Källa: https://sn.se/nyheter/nykoping/artikel/entusiasten-thomas-oppnar-unik-butik-jag-ska-radda-cyklar-/r3x5862r

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG