Hem 5 Bloggen 5 Ny Cykelverkstad och Butik

Annons

Ny Cykelverkstad och Butik

apr 12, 2023 | Bloggen

Ny cykelbutik öppnar i Nyköping med en passionerad cykelentusiast vid rodret. Thomas Engberg har startat en butik som inte bara säljer cyklar utan också renoverar dem för att minska avfallet och förlänga livslängden på befintliga cyklar. Customcyklar, Thomas ReCykling, sätter kundservice och personligt bemötande i fokus.

Butiken erbjuder allt från cykelreparationer till försäljning av cykeldelar och tillbehör. Thomas vill skapa en mer hållbar och cykelvänlig stad genom att uppmuntra fler att använda cykeln som ett praktiskt och miljövänligt transportmedel. Han tror att en mer personlig service är nyckeln till att locka fler att välja cykeln som transportmedel.

Hej Nyköping står för att skapa mer handel lokalt och stödja företag som har en hållbar inriktning. Thomas ReCykling har en tydlig vision om att minska avfallet och uppmuntra fler till att använda cykeln, vilket passar väl in i Hej Nyköpings filosofi om att stödja lokala företag med en positiv inverkan på miljön och samhället.

Källa: https://sn.se/nyheter/nykoping/artikel/entusiasten-thomas-oppnar-unik-butik-jag-ska-radda-cyklar-/r3x5862r

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!