Hem 5 Bloggen 5 Nyköping Årets Företagarkommun 2022

Annons

Nyköping Årets Företagarkommun 2022

okt 31, 2022 | Bloggen

Hej Nyköping är stolta över att vara en del av en kommun som utmärker sig för företagsamhet. Nyligen blev Nyköping utsedd till Årets Nyföretagarkommun 2022 av Visma, en välrenommerad leverantör av mjukvaror och tjänster för företag och organisationer. Enligt rapporten har Nyköping ökat antalet nyregistrerade företag med 38 procent de senaste tre åren, vilket visar på en imponerande utveckling för företagande i kommunen.

Enligt nyheter från Nyköpings kommun är detta inte första gången som Nyköping har utmärkt sig inom området. Tidigare har kommunen också utsetts till Sveriges bästa företagsklimat, vilket visar på en stark satsning på att skapa en gynnsam miljö för företagande.

Hej Nyköping är glada över att se så många nya företag växa och utvecklas i kommunen och vill fortsätta stötta den lokala handeln och företagssamheten. Som en marknadsföringsplats för företag i Nyköping är vår ambition att sprida information om erbjudanden och tjänster till våra över 100 medlemsföretag och över 500 följare på Instagram och Facebook. Genom vår verksamhet på hemsidan och sociala medier kan vi hjälpa till att skapa mer handel lokalt och ge företag och kunder en plats att mötas på.

Läs mer om Nyköpings utmärkelse som Årets Nyföretagarkommun 2022 på Visma’s pressrelease: https://www.mynewsdesk.com/se/visma/pressreleases/nykoeping-aer-aarets-nyfoeretagarkommun-2022-3214175?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Alert&utm_content=pressrelease

För mer information om Nyköpings satsning på företagsamhet, besök Nyköpings kommuns nyheter: https://nykoping.se/arkiv/nyheter/nykoping-ar-bast-i-landet-pa-nyforetagande

Och för att se hur Hej Nyköping stöttar företag i Nyköping, besök vår företagskatalog på www.hejnykoping.se och följ oss på Instagram och Facebook.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!