Hem 5 Bloggen 5 Öppet hus i Multihallen – En dag av Spontanidrott för Barn

Annons

Öppet hus i Multihallen – En dag av Spontanidrott för Barn

jan 2, 2024 | Bloggen

Den 2-3 januari 2024 bjuder Multihallen på Rosvalla in till ett spännande öppet hus där barn mellan 1 och 13 år kan delta i olika aktiviteter. Friidrott, innebandy, fotboll, hinderbana och till och med en 30 meters löpning med tidtagning kommer att finnas tillgängliga för deltagarna. Särskilt den 2 januari bjuds det även på dansaktiviteter.

Det är gratis att delta i denna härliga dag av spontanidrott, och för att kunna delta rekommenderas barnen ta med sig inneskor för att kunna njuta av alla aktiviteter. Multihallen är dessa dagar platsen där barn får chansen att utforska olika sporter och ha roligt tillsammans.

Arrangemanget är organiserat av Nyköpings BIS Friidrott och hålls mellan kl. 10.00 och 13.00 båda dagarna.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!