Hem 5 Bloggen 5 ORUP – Live på Tovastugan

Annons

ORUP – Live på Tovastugan

jun 30, 2024 | Bloggen

Låt oss presentera en konsert som sträcker sig utöver det vanliga. Popfenomenet Orup kommer till Nyköping och kastar sig in i det okända genom att stå helt ensam på scen med sin otroliga låtskatt.

Platsen är Tovastugans trädgård i Nyköping, där musiken och publikkontakten står i centrum. Under en bar sommarhimmel och omgiven av historiska byggnader och slottsväggar, bjuds ni in till en närgången, personlig och avskalad föreställning med bara Orup – hans gitarrer, flygel och låtskatt, samt en och annan anekdot.

Mat och dryck kommer att finnas till försäljning på området, och evenemanget är handikappanpassat. Observera att inga djur är tillåtna och att sittplatserna är onumrerade.

Orup, med sin långa karriär och imponerande sångkatalog, slog igenom redan 1987 med singeln ”Är du redo”. Hans stora genombrott kom med ”Jag blir hellre jagad av vargar”, och sedan dess har han gett oss klassiska hitlåtar som ”Stockholm”, ”Regn hos mig”, ”Magaluf” och ”Tiden bara gick”.

Han har även haft stora framgångar som låtskrivare åt bland annat Lena Philipsson och Linnea Henriksson. Bland hans mest minnesvärda framträdanden finns den utsålda showen ”Lena + Orup” på China Teatern i Stockholm och ”Viva La Pop” på Hamburger Börs, som älskades av både publiken och media.

Orup har genom åren förärats med tre Grammisar och i juni i år mottog han Povel Ramels prestigefyllda stipendium Karamelodiktstipendiet. Våren 2024 intar han livescenen igen med föreställningen ”Orup Bara” på Rival i Stockholm, och till hösten 2024 fortsätter han till Draken Live i Göteborg.

Men innan dess, den 13 juli 2024, har ni chansen att uppleva Orup på nära håll i Nyköping. Varmt välkomna till oss på Tovastugan för en oförglömlig sommarkväll fylld av musik, gemenskap och magiska ögonblick.

Köp biljett nu och säkra din plats till denna unika konsertupplevelse med Orup.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!