Hem 5 Bloggen 5 Påsklovet i Nyköping: En Guide till Festliga Familjeaktiviteter

Annons

Påsklovet i Nyköping: En Guide till Festliga Familjeaktiviteter

mar 29, 2024 | Bloggen

Välkomna till en påsk fylld av aktivitet och gemenskap i Nyköping! Från kulturella äventyr till fysisk förströelse, här är några höjdpunkter för hela familjen under påsklovsveckorna.

Sörmlands Museum öppnar sina dörrar för både historiska upptäckter och kreativa familjeverkstäder. Vandra bakom kulisserna i museets samlingar, delta i Familjeverkstaden för att skapa vårinspirerade alster, eller utforska konsten och slöjden genom Ung Slöjdsalong. Detaljer om museets program och bokningsinformation finns på deras hemsida.

För ungdomarna har UNG ARENA och M.S Ungdomsförening särskilda påsklovsprogram. Aktiviteter och detaljer delas via deras Instagram-konton, som lovar en spännande mix av evenemang och samvaro.

Solhöjden erbjuder en avkopplande påskupplevelse med sitt påskfika-paket, där besökare kan njuta av bakverk och behandlingar som massage eller fisk-pedikyr. Välj bland deras paketerbjudanden för en skön paus i vardagen.

Racketsport för familjen finns tillgängligt på Gumshallen, där påskharen har förberett ”äggstra” förmånliga priser. Boka en tid för att utmana familjen i badminton, bordtennis eller annan racketsport.

Nyköpings församling skapar rum för påskfirande och gemenskap med en vårig buffé i S:t Nicolai församlingshem. Det är en utmärkt plats att dela traditionerna och vårens ankomst.

Och det finns mer – från F11 Museums flyghistoriska visningar till Multihallens sportiga utbud, parkour på Gumshallen och naturum Stendörrens utomhusaktiviteter. För de kreativa ungdomarna är Teknik- och Designlabbets 3D-graffiti och programmeringsworkshops perfekta. För äventyrslystna finns klättring i Tessins gympasal och en resa in i hip-hopens värld med Freestyle Phanatix. Och slutligen, missa inte trolleriskolan för att lära sig nya tricks och få en unik inblick i magins värld.

Dessa evenemang är bara början på allt som erbjuds. För mer information och bokning, kika på Nyköpingsguiden där det finns mer detaljer och länkar till arrangörernas webbplatser. Glad påsk!

Observera att vissa evenemang kan kräva förbokning och att platser kan vara begränsade. Kontrollera med arrangörerna för aktuell information och för att säkra din plats.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!