Hem 5 Bloggen 5 Pianokonsert på Sörmlands Museum: En Resa Genom Musikens Tid

Annons

Pianokonsert på Sörmlands Museum: En Resa Genom Musikens Tid

okt 18, 2023 | Bloggen

På kvällen den 25 oktober kl 19:00 kommer Sörmlands Museum att vibrera av musikalisk skönhet när den talangfulla pianisten Milosz Krawczyk intar scenen och under 45 minuter tar publiken på en fängslande resa genom musikens tid.

Konserten bjuder på en unik blandning av barockens elegans, romantikens passion och några moderna toner från 1900-talet. Krawczyks virtuosa fingertoppar kommer att tolka mästerverk av kompositörer som Bach, Beethoven och Rachmaninov, och skapa en atmosfär som berör själen.

Milosz Krawczyk, född 2004, är inte bara en framstående pianist utan även en begåvad tonsättare. Uppvuxen i Tystberga utanför Nyköping har han erövrat Stockholms stora scener med sin enastående orkester- och kammarmusik. Hans musikaliska talang har även fört honom till internationella sammanhang, och hans framträdanden som pianist har charmat både Sörmland och Stockholm.

Fri entré, ingen föranmälan krävs.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!