Hem 5 Bloggen 5 Rebecka Törnqvist & Johan Lindström på Skärgårdsscenen

Annons

Rebecka Törnqvist & Johan Lindström på Skärgårdsscenen

jun 22, 2024 | Bloggen

Den 30 juni 2024 kl. 19:00 står Rebecka Törnqvist och Johan Lindström på Skärgårdsscenen i Vibäck10, Nyköping. Med en karriär fylld av framgångsrika samarbeten och ett starkt musikarv kommer de att bjuda på en magisk kväll med musik från deras omfattande repertoar.

Om Rebecka Törnqvist

Rebecka Törnqvist, delvis uppvuxen i Lesotho och Nairobi, Kenya, debuterade 1993 med albumet ”A Night Like This”, som sålde över 100 000 exemplar. Hennes musik har rört sig mellan jazz och popmusik, och hon har lovordats både som sångerska och låtskrivare. 1995 vann hon en Grammis och 1996 tilldelades hon Ulla Billquist-stipendiet. Rebecka har också varit en del av gruppen Gloria och samarbetat med den svenska rockgruppen Kent, bland annat på låten ”Passagerare” från albumet ”En plats i solen”.

Om Johan Lindström

Johan Lindström, född 9 maj 1972, är en mångsidig musiker, kompositör och producent baserad i Stockholm. Han har arbetat professionellt sedan 1991 och har samarbetat med en imponerande lista av artister, inklusive Tonbruket, Ane Brun, Elvis Costello, Patty Smith och många fler. Som kompositör har han skrivit musik för den progressiva jazzgruppen Tonbruket och Johan Lindström Septett. Johan har också producerat flera musikalbum och varit involverad i olika musikaliska projekt, inklusive samarbeten med Blåsarsymfonikerna och Norrbotten Big Band.

Information om Eventet

Vibäck10 är ett skärgårdsparadis beläget 20 minuter från Nyköping i Oxelösunds skärgård, och är lättillgängligt med både bil och båt. Här arrangeras viskvällar med noggrant utvalda artister i en intim miljö. Konserterna hålls utomhus med havet som en vacker bakgrund. Mat och dryck finns att köpa på plats, och de som bokar biljett med matpaket får reserverad sittplats. Övriga besökare kan ta med filt eller egen stol för att slå sig ner där det finns plats. Matpaketet består av förrätt, varmrätt och kaffe/te med kaka. Handikapptoalett finns tillgänglig.

Ta chansen att uppleva en magisk konsert med Rebecka Törnqvist och Johan Lindström den 30 juni på Vibäck10!

För mer information och eventuella förändringar, besök Vibäck10s hemsida.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

Melissa Horn på Tovastugan

Upplev Melissa Horn i en intim konsert på Tovastugan i Nyköping den 28 juni 2024. Med nya låtar och sina målande texter om kärlek och relationer bjuder Melissa på en oförglömlig kväll. Biljetterna går åt snabbt, så säkra din plats nu!

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!