Hem 5 Bloggen 5 Relationsshowen med Annika R Malmberg – En Kväll av Skratt och Insikter

Annons

Relationsshowen med Annika R Malmberg – En Kväll av Skratt och Insikter

nov 17, 2023 | Bloggen

Som en del av över 25 föreställningar runt om i landet och flera fullsatta shower på Scalateatern kommer Relationsshowen till Nyköping nu på Tisdag, den 21 November 2023. Relationsshowen är en humorföreställning av och med Annika R Malmberg. Regissör är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som sällan varit viktigare än nu – nämligen våra relationer.

Efter en minst sagt annorlunda och omtumlande tid, kan våra relationer, både på jobbet och hemma, må bra av ett omtag och en nystart. Och vad kan då passa bättre än att få skratta tillsammans samtidigt som vi lär känna varandra ännu lite bättre.

”Det vanligaste felet i relationer är att vi utgår ifrån oss själva” säger Annika R Malmberg. ”Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vi bokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig.”

Annika är föreläsaren som har över 30 års erfarenhet av möten med människor och som idag är specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer – både på jobbet och hemma. Annika har blivit utsedd till en av Näringslivets Superkommunikatörer och hon är en av tre talare i Sverige som fått den högsta utmärkelsen Diamond Speaker. Annika är författare till fem böcker bland annat ”Make it work – en guide till fungerande relationer” och den senaste: ”Relationskompassen – 10 knep för att inte tappa bort varandra”.

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och aha- upplevelser – oavsett om du kommer med dina närmaste vänner, din familj, din partner eller varför inte dina arbetskamrater. Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt. Med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det! Relationen alltså.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!