Sex roliga lekparker familjen inte vill missa i Nyköping

Om du är på jakt efter en rolig och spännande aktivitet att göra med barnen så har Nyköping något för dig. Turistbyrån tipsar om sex fantastiska lekparker som är perfekta för att spendera en solig eftermiddag i. Oavsett om du letar efter cirkusdjur, dinosaurier eller rymdskepp så finns det något för alla här i Nyköping. Här är några av våra favoriter:

  1. Cirkuslekparken – En lekpark med tema cirkus belägen mellan Ahlbergs väg och Industrigatan. Här kan barnen hoppa på studsmattan, åka på minikarusellen eller klättra på balansrep. Se upp för tigern som gömmer sig i parken!
  2. Dinosaurielekparken – På Lennings väg finns en lekpark som alla dinosaurieälskare kommer att älska. Här kan barnen klättra, åka rutschkana och gräva efter dinosaurieben i sandlådan.
  3. Rymdlekparken – Om du är intresserad av rymden så är Jupitervägen platsen för dig. Ta en tur i rymdraketen eller åk i månbilen. Här finns också gungor och en sandlåda att leka i.
  4. Spöklekparken – Här kan du klättra, gunga och åka rutschkana bland spökena på Hagvägen/Mariebergsvägen. Lyssna på spökhistorier i ljudmaskinen om du vågar!
  5. Träffens lekpark – Belägen på Runebergsgatan är detta en av Nyköpings största lekparker med lekgrejer för alla åldrar. Här finns en sandlåda för de yngsta och höga klätterställningar och linbanor för de äldre.
  6. Hamnens lekpark – På Gert Fredrikssons väg finns en lekpark med ett stort piratskepp, gungor, klätternät och slänggungor.

Njut av en rolig eftermiddag med familjen i någon av dessa fantastiska lekparker. Och kom ihåg att det finns många fler roliga aktiviteter att upptäcka i Nyköping. Håll utkik efter fler ”Upptäck Nyköping” inlägg från oss för att hitta fler spännande saker att göra i staden.

Nedan finner ni en karta med kommunens lekplatser

Mer info finns hos Nyköpingsguiden https://nykopingsguiden.se/se-och-gora/guider/sex-roliga-lekparker-du-inte-vill-missa/

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG