Hem 5 Bloggen 5 Sex roliga lekparker familjen inte vill missa i Nyköping

Annons

Sex roliga lekparker familjen inte vill missa i Nyköping

apr 30, 2023 | Bloggen, Upptäck Nyköping

Om du är på jakt efter en rolig och spännande aktivitet att göra med barnen så har Nyköping något för dig. Turistbyrån tipsar om sex fantastiska lekparker som är perfekta för att spendera en solig eftermiddag i. Oavsett om du letar efter cirkusdjur, dinosaurier eller rymdskepp så finns det något för alla här i Nyköping. Här är några av våra favoriter:

  1. Cirkuslekparken – En lekpark med tema cirkus belägen mellan Ahlbergs väg och Industrigatan. Här kan barnen hoppa på studsmattan, åka på minikarusellen eller klättra på balansrep. Se upp för tigern som gömmer sig i parken!
  2. Dinosaurielekparken – På Lennings väg finns en lekpark som alla dinosaurieälskare kommer att älska. Här kan barnen klättra, åka rutschkana och gräva efter dinosaurieben i sandlådan.
  3. Rymdlekparken – Om du är intresserad av rymden så är Jupitervägen platsen för dig. Ta en tur i rymdraketen eller åk i månbilen. Här finns också gungor och en sandlåda att leka i.
  4. Spöklekparken – Här kan du klättra, gunga och åka rutschkana bland spökena på Hagvägen/Mariebergsvägen. Lyssna på spökhistorier i ljudmaskinen om du vågar!
  5. Träffens lekpark – Belägen på Runebergsgatan är detta en av Nyköpings största lekparker med lekgrejer för alla åldrar. Här finns en sandlåda för de yngsta och höga klätterställningar och linbanor för de äldre.
  6. Hamnens lekpark – På Gert Fredrikssons väg finns en lekpark med ett stort piratskepp, gungor, klätternät och slänggungor.

Njut av en rolig eftermiddag med familjen i någon av dessa fantastiska lekparker. Och kom ihåg att det finns många fler roliga aktiviteter att upptäcka i Nyköping. Håll utkik efter fler ”Upptäck Nyköping” inlägg från oss för att hitta fler spännande saker att göra i staden.

Nedan finner ni en karta med kommunens lekplatser

Mer info finns hos Nyköpingsguiden https://nykopingsguiden.se/se-och-gora/guider/sex-roliga-lekparker-du-inte-vill-missa/

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!