Hem 5 Bloggen 5 Smash Into Pieces Rockar Culturum i April

Annons

Smash Into Pieces Rockar Culturum i April

mar 28, 2024 | Bloggen

Nyköpings musikscen lyser upp när Smash Into Pieces, kända för sitt dynamiska sound och imponerande liveframträdanden, bjuder två konserter på Culturum den 5 april 2024. Med ett nytt album i ryggen och färskt från deras framgångar i Melodifestivalen, förväntas denna kväll bli minnesvärd.

Sedan starten har bandet gått från att jamma i replokaler till att turnera internationellt. Deras resa har varit spektakulär, med skivsläpp som nått toppositioner på rocklistor och framträdanden som vunnit fansens hjärtan. Med ”Six Feet Under” och ”Heroes Are Calling” har de cementerat sin plats i den svenska musikvärlden.

Nyköpings Teater kommer att fyllas med bandets signaturblandning av rock och electro/EDM, och efter konserten får fansen chansen att träffa sina idoler. Med en konsert som lovar att sträcka sig över hela bandets karriär, från tidiga pärlor till nya hits, är detta en upplevelse för både trogna lyssnare och nya upptäckare.

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Franska Trion – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev den unika och intensiva musiken från Franska Trion på Fåfängans Trädgårdscafé den 25 juli. Bandets liveframträdanden är en resa från våldsam intensitet till mjuka viskningar. Missa inte detta kultförklarade band, köp din biljett nu!

David Urwitz – Live på Fåfängans Trädgårdscafé

Upplev en intim och stämningsfull konsert med David Urwitz på Fåfängans Trädgårdscafé den 20 juli. Med sina vemodiga men hoppfulla låtar bjuder David på en kväll fylld av musik och berättelser. Köp din biljett nu!

MARKOOLIO – Live på Tovastugan

Markoolio återvänder till Tovastugan den 20 juli 2024 för en galen och energifylld konsert. Upplev allsång och humor under en oförglömlig kväll i Nyköping. Säkra din biljett idag!

ORUP – Live på Tovastugan

Upplev en unik och personlig konsert med Orup i Tovastugans trädgård den 13 juli. En kväll full av musik, anekdoter och närhet under en bar sommarhimmel.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!