Hem 5 Bloggen 5 Sök sommarjobb hos Social omsorg i Nyköping: 500 lediga platser!

Annons

Sök sommarjobb hos Social omsorg i Nyköping: 500 lediga platser!

maj 31, 2023 | Bloggen

Social omsorg i Nyköpings kommun söker nu 500 sommarvikarier som vill arbeta med människor och skapa meningsfulla upplevelser. Om du är minst 18 år, självständig, glad och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i tal och skrift, kan du vara en idealisk kandidat. Det är meriterande om du har gått eller går Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet.
Ansökningar för sommarjobben är öppna och kan göras genom länken nedan.

Division Social omsorg behöver totalt 500 sommarvikarier för att fylla på verksamheterna under sommaren. Vissa av platserna är redan reserverade för befintliga vikarier, men det finns gott om möjligheter för dig att få jobb om du är intresserad av att arbeta med människor och vill ha en meningsfull sysselsättning. Social omsorg är dedikerade till att erbjuda en trygg och givande arbetsmiljö för sina anställda och att skapa positiva upplevelser för dem de vårdar och stödjer. Ansök redan idag och ta steget mot ett sommarjobb som kan ge dig värdefull arbetslivserfarenhet och en möjlighet att göra skillnad i människors liv.

Mer information på Nyköping Kommuns hemsida

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!