Sommaraktiviteter i Nyköping – Dans, Ölfest, Utställningar och Teatervandring!

Njuter du av en härlig sommarsemester i Nyköping? Här är några spännande aktiviteter och evenemang som du och din familj kan njuta av under kommande vecka.

Dansa Lindy hop – start idag!

För dansälskare erbjuder Lindy hop Nyköping en fantastisk möjlighet att dansa loss i sommar. Under 10 måndagar, med start den 18:e september 2023, erbjuds danskurser i två nivåer – Nybörjare och Fortsättning. Inga förkunskaper krävs, och du behöver inte ha med en danspartner då man byter under tiden. Prova på första gången är gratis, så passa på att testa om det är något för dig. Anmäl dig genom kontaktuppgifterna nedan!

Ölets Dag på Nils Oscar Bryggeri

För ölentusiaster är det dags att fira Ölets Dag på Nils Oscar Bryggeri den 19 Juli. Restaurang Gamla Brygghuset bjuder in till en speciell dag med ölets magi. Smaka på en specialmeny där öl används i matlagningen och köp med dig merch och alkoholfri öl hem till bra priser. Inga bordsbokningar krävs, så kom förbi och njut av en dag tillägnad ölets ära!

Spännande utställningar på Sörmlands museum

Sörmlands museum erbjuder en unik möjlighet att utforska intressanta utställningar i sommar. Upptäck arkitekten Alfred Weissenbergs verk och livslånga arbete, beundra illustrationer från boken ”Historien om Bodri” av Hédi Fried, och utforska NK:s möbler som är en del av svensk designhistoria. Missa inte chansen att uppleva dessa intressanta utställningar på museet!

Teatervandring – Brödrafolkets väl och ve

Ta en resa tillbaka i tiden genom en spännande teatervandring – ”Brödrafolkets väl och ve”. Föreställningen tar dig från 1800-talets mitt fram till unionsupplösningen mellan Sverige och Norge. Följ stadens arbetare som visar sin solidaritet med Norge, möt bröderna Karl och Oscar på tronen, och utforska NK-fabrikens historia. En unik teaterupplevelse som ger dig insikt i historiska brödraband och händelser. Varmt välkommen att ta del av denna gripande teaterföreställning! Köp biljett här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Pontus Lindman – Moments: En Magisk Upplevelse på Nyköpings Teater!

Upplev den prisbelönta magikern Pontus Lindman i en spektakulär föreställning fylld med magi, tankeläsning och oväntade ögonblick. En unik show där dina minnen och val blir nyckeln till en fantastisk upplösning.

Familjesöndagar på Sörmlands Museum: Kreativa Äventyr för Hela Familjen i Nyköping

Upptäck Familjesöndag i Nyköping! Barn och vuxna kan utforska skapandets värld tillsammans under ledning av våra museipedagoger. Läs mer om våra kommande teman nedan.

Klättring i Tessinskolans Gympasal: Upplev Äventyret!

Upptäck spänningen med klättring i Tessinskolans gympasal i Nyköping. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, är du välkommen att delta i detta äventyr.

Familjespel på lördagar i Gumshallen: Ett Aktivt Äventyr för Hela Familjen!

Upptäck en rolig racketsportfest för hela familjen på lördagar i Gumshallen, Nyköping. Få 1 timmes spel med hyrracketar och boll för 195 SEK.

Olympiadagarna i Nyköping: En Familjefest för Idrottsentusiaster!

Upplev glädjen i riktiga idrottsaktiviteter under Olympiadagarna i Nyköping! Kom och delta i spännande sportaktiviteter och möt inspirerande Olympier. En familjevänlig helg fylld med rörelse och skratt!

Hockey, Fotboll och Innebandy: Superhelg med Spännande Matcher i Nyköping!

Upplev sportens glädje i Nyköping denna helg med het fotboll, intensiv innebandy och spännande hockeymatcher.

Dansband Deluxe: Njut av En Oförglömlig Dansbandskväll i Nyköping!

Upplev magin av Svensktoppsklassiker och dansbandsnostalgi på Dansband Deluxe-konserten i Nyköping. En kväll fullspäckad med hits och dansbandslegender!

Lär dig LinkedIn-grunderna med Linda Åkerlund – Workshop i Nyköping

Optimera din LinkedIn-profil och öka din synlighet med Linda Åkerlund. Få en grundläggande genomgång av hur du lyckas på LinkedIn!

Upptäck Barbie: Utställning om Dockan med stort B i Nyköping

Utforska Barbie-dockans fascinerande historia och en imponerande samling från 1960- till 1970-talet på Sörmlands museum i Nyköping.

Stefan MÅS Persson: Skulpturmålningar i Nyköping

Upptäck Stefan MÅS Perssons unika skulpturmålningar på träskivor, en lek med dimensioner och motiv som väcker både allvar och skratt. Varmt välkommen till vernissage den 23 september!

STÖTTA LOKALT – HITTA RÄTT HOS VÅRA MEDLEMSFÖRETAG