Hem 5 Bloggen 5 Sommaraktiviteter i Nyköping – Dans, Ölfest, Utställningar och Teatervandring!

Annons

Sommaraktiviteter i Nyköping – Dans, Ölfest, Utställningar och Teatervandring!

jul 18, 2023 | Bloggen

Njuter du av en härlig sommarsemester i Nyköping? Här är några spännande aktiviteter och evenemang som du och din familj kan njuta av under kommande vecka.

Dansa Lindy hop – start idag!

För dansälskare erbjuder Lindy hop Nyköping en fantastisk möjlighet att dansa loss i sommar. Under 10 måndagar, med start den 18:e september 2023, erbjuds danskurser i två nivåer – Nybörjare och Fortsättning. Inga förkunskaper krävs, och du behöver inte ha med en danspartner då man byter under tiden. Prova på första gången är gratis, så passa på att testa om det är något för dig. Anmäl dig genom kontaktuppgifterna nedan!

Ölets Dag på Nils Oscar Bryggeri

För ölentusiaster är det dags att fira Ölets Dag på Nils Oscar Bryggeri den 19 Juli. Restaurang Gamla Brygghuset bjuder in till en speciell dag med ölets magi. Smaka på en specialmeny där öl används i matlagningen och köp med dig merch och alkoholfri öl hem till bra priser. Inga bordsbokningar krävs, så kom förbi och njut av en dag tillägnad ölets ära!

Spännande utställningar på Sörmlands museum

Sörmlands museum erbjuder en unik möjlighet att utforska intressanta utställningar i sommar. Upptäck arkitekten Alfred Weissenbergs verk och livslånga arbete, beundra illustrationer från boken ”Historien om Bodri” av Hédi Fried, och utforska NK:s möbler som är en del av svensk designhistoria. Missa inte chansen att uppleva dessa intressanta utställningar på museet!

Teatervandring – Brödrafolkets väl och ve

Ta en resa tillbaka i tiden genom en spännande teatervandring – ”Brödrafolkets väl och ve”. Föreställningen tar dig från 1800-talets mitt fram till unionsupplösningen mellan Sverige och Norge. Följ stadens arbetare som visar sin solidaritet med Norge, möt bröderna Karl och Oscar på tronen, och utforska NK-fabrikens historia. En unik teaterupplevelse som ger dig insikt i historiska brödraband och händelser. Varmt välkommen att ta del av denna gripande teaterföreställning! Köp biljett här

Hej Nyköping
Author: Hej Nyköping

Marit Bergman på Fåfängans Trädgårdscafé

Den prisbelönta poplegenden Marit Bergman kommer till Fåfängans Trädgårdscafé i Nyköping den 27 juni 2024. Med ett fjolårsfärskt album och en medverkan i ”Så mycket bättre”, bjuder Bergman på en kväll fylld med musik från hela hennes mer än två decennier långa solokarriär.

Christian Kjellvander på Fåfängan

Christian Kjellvander återvänder till Fåfängans trädgårdsscen i Nyköping den 16 juni 2024 för en efterlängtad konsert. Med en karriär som sträcker sig över tre decennier, är han känd för sin unika barytonröst och melankoliska sånger.

STÖTTA LOKALT – HITTA DIN LOKALA EXPERT MED HEJ NYKÖPING!